Stiri

Lavande, un nou magazin in Palas Mall destinat femeilor

Lavande este cel mai nou brand care s-a alăturat portofoliului de magazine din Palas Mall. Situată la nivelul -1 din îndrăgita destinaţie de cumpărături, în vecinătatea Vodafone, noua locaţie oferă publicului feminin soluţii vestimentare în tendinţe, pentru toate preferinţele.
Creat pentru femei cu atitudine şi personalitate, Lavande promovează stilul rafinat, elegant, clasic şi feminin. Atenţia la detalii şi calitatea desăvârşită a pieselor de îmbrăcăminte recomandă noul magazin tuturor pasionatelor de modă şi frumos, indiferent de vârstă. În cadrul modern şi elegant al noii locaţii se găsesc articole în serii limitate, cu mărimi de la 36 până la 52. Unic reprezentant în Iaşi al brand-ului românesc Vera Amarini, Lavande propune îmbrăcăminte exclusiv de damă, după un croi în tendinţe şi execuţie ireproşabilă. Colecţiile Vera Amarini sunt completate de cele ale altor branduri autohtone din domeniu, precum Cybele, Mizar şi Fix Fashion.

Lavande este destinaţia de cumpărături ideală pentru doamnele şi domnişoarele care iubesc să se îmbrace confortabil, fără a sacrifica rafinamentul şi feminitatea ţinutelor. Pe lângă piesele vestimentare în pas cu moda, ieşencele găsesc în noul magazin şi accesorii sofisticate. În această perioadă, clientele Lavande vor fi răsfăţate cu un card de fidelitate care oferă reduceri de 10%.

Succes la cumparaturi!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top