Evenimente

PURIM PARTY @ Office Lounge, 28 februarie

Joi, 28 februarie 2013, incepand cu ora 23:00 are loc la The Office Lounge o petrecere de bal mascat din seria de baluri marca PURIM. Este un eveniment pentru cei care stiu sa isi faca weekendul de 4 zile, pentru cei care abia asteptau un PURIM PARTY, pentru cei care abia asteptau un eveniment tematic, pentru cei care abia asteptau sa se costumeze in personajul lor preferat.

Lasa-te condus de imaginatie,ia-ti cel mai tare costum, nu uita de buna dispozitie si cu siguranta vei avea parte de cea mai frumoasa petrecere din acest an.

Un picior de lemn, un petic pe ochi, carligul lui Hook, aripi de zana, urechi de pisicuta, pelerina de Zorro … e o noapte in care poti fi oricine vrei tu.

Ai destule motive sa participi, dar daca tot crezi ca nu e suficient, afla ca sunteti pe cale sa participati la un eveniment caritabil, donatiile ajungand in final la Spitalul de Copii Sfanta Maria.

Nota: Fiind o petrecere gen bal mascat, costumatia e obligatorie. Daca n-ai costum, improvizeaza. Locuri de unde poti inchiria costum sunt suficiente, daca nu ai timp sa cauti, iti oferim si un numar de telefon: 0741 906 443.

Rezervari si informatii la telefon: 0745 633 423.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top