Evenimente

Stil şi frumuseţe, în Fashion Corner-ul din Palas Mall

Cu toţii ne dorim să ne punem în valoare frumuseţea! Cine nu a petrecut ore în cabinele de probă pentru a alege cele mai potrivite ţinute pentru stilul său? Cine nu a stat minute în şir în faţa oglinzii pentru a obţine look-ul care să îl ajute să impresioneze persoana dragă? Soluţia pentru ca tu să te simţi ca un star este un stilist personal. Iar în acest sfârşit de săptămână, Palas Mall te ajută să-ţi descoperi stilul propriu sub îndrumarea criticului de modă Alin Gălăţescu.
Pasionaţii de shopping sunt aşteptaţi în Fashion Corner-ul din Atriumul Palas Mall, unde vor primi sugestii pentru coafuri perfecte, un machiaj de excepţie şi o ţinută vestimentară impecabilă. Sâmbătă şi duminică, 26 – 27 octombrie 2013, între orele 17.00 – 20.00 specialiştii vor oferi sesiuni gratuite de hair styling, make-up şi fashion.

În acest week-end, Alin Gălăţescu este invitatul special, stilistul fiind pregătit să le ofere ieşenilor secretele tendinţelor actuale. În celelalte două secţiuni ale Fashion Corner-ului vor fi specialiştii în make-up de la Douglas şi artiştii în hair styling de la la salonul Donna Carina.

Pentru a beneficia de sfaturile preţioase oferite de Alin Gălăţescu şi ceilalţi profesionişti trebuie să faci cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Palas Mall şi să te programezi la Centrele Info. Locurile sunt limitate, aşa că ar fi bine să te grăbeşti dacă îţi doreşti să fii în pielea unei vedete pentru o zi. Fashion Corner-ul va reveni în îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi în următoarele două week-end-uri, pe 2 – 3 noiembrie şi 9 – 10 noiembrie, atunci când vei avea posibilitatea de a întâlni alte nume mari în domeniu.

Fashion Corner-ul îţi va oferi transformarea pe care ţi-o doreşti sau îţi va confirma că stilul pe care ţi l-ai ales este cel care ţi se potriveşte. Pentru că îţi doreşti să fii mereu în tendinţe, Palas Mall te ajută să întâlneşti adevăraţii artişti în fashion&beauty şi să te bucuri de colecţiile noi ale brandurilor preferate!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top