Stiri

“Tara Minunilor”, cel mai nou spatiu de joaca pentru copii din Iasi

Tara Minunilor nu este un simplu spatiu de joaca in care sa-ti lasi copilul pe timpul zilei, este un loc in care se formeaza educatia lui. Spatiul de joaca Tara Minunilor este amplasat in Iasi pe Strada Stroescu 2-4, adica strada care urca din dreapta Filarmonicii spre Bulevardul Independentei, si este locul perfect pentru aniversarile copilului tau sau pur si simplu pentru zilele in care nu ai cu cine sa-l lasi si ai treaba.

Aici se pot organiza petreceri aniversare si multe altele, dar mai bine sa lasam ca fotografiile de mai jos sa vorbeasca de la sine. Apropo de copii, vezi cele mai tari jucarii pentru copilul tau.

Mai multe imagini cu “Tara Minunilor”, cel mai nou spatiu de joaca pentru copii din Iasi, gasiti in galeria foto de mai jos, pentru a vedea imaginile la rezolutie mai mare apasati click pe ele.

1 Comment

1 Comment

  1. ileana

    October 10, 2015 at 9:01 am

    Din pacate, nu ma pot lauda cu impresii frumoase despre acest loc. Nu voi mai reveni aici cu siguranta. Primire indiferenta, preturi…pe masura, muzica…ca pentru cei care au mari probleme cu auzul, distractia  a parut sa apartina mai mult organizatorilor decat invitatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top