Stiri

Vezi cat de rezistent este Samsung Galaxy S4 la socuri si zgaraieturi

Gadgetul momentului este Samsung Galaxy S4, noul smartphone lansat in luna martie este cel mai ravnit la momentul actual.
Cele mai noi tehnologii in materie de smartphone-uri sunt “inghesuite” in noul produs de la Samsung, lucruri pe care nu le gasesti la iPhone 5, HTC One sau la Nokia lumia 920.

Modelul GT-i9505 si I9505 are dimensiunile 136,60 x 69,80 x 7,90 mm si o greutate de 130 de grame, un display Super AMOLED si o rezolutie Full HD de 1080×1920 px cu diagonala de 4,99 inch. Cu 2 GB de RAM, memorie interna de 16 GB, procesor cu patru nuclee de 1,9 GHz, 4G (LTE) , Bluetooth 4.0, camera foto de 13 Megapixeli si inca una secundara pentru apeluri video de 2 Megapixeli si multe altele.

Noul numarul 1 seamana izbitor cu modelul anterior si sa stiti ca arata mai bine in realitate decat in poze, asta probabil pentru ca nu e prea fotogenic si trebuie sa stiti ca smartphoneul Samsung Galaxy S4 se gaseste de cumparat deja la opertorii de telefonie din Romania dar si la magazinele online in doua versiuni de culoare. Vezi aici cel mai bun pret pentru noul Samsung Galaxy S4.

Un internaut a testat rezistenta la zgaraieturi a ecranului de pe Samsung Galaxy S4, au fost folosite trei cutite diferite, un pix, un set de chei si cateva monede. Surprinzator, ecranul smartphoneului a rezistat fara zgaraieturi si asta pentru ca Galaxy S4 este primul smartphone care are ecranul acoperit cu sticla de protectie a celor de la Gorilla Glass, in a treia versiune tehnologica.

Vezi aici cel mai bun pret pentru noul Samsung Galaxy S4.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top