Evenimente

Targ de Nunti la Palas in acest weekend

Targ de Nunti la Palas in acest weekendCuplurile de îndrăgostiţi care s-au decis să facă marele pas spre căsătorie în viitorul apropiat sunt invitate la Expo Iaşi Palas Mariage. Târgul va avea loc în Atriumul Palas Mall, de vineri, 14 noiembrie, până duminică, 16 noiembrie 2014 inclusiv. Viitorii miri au posibilitatea ca, timp de trei zile, să aleagă cele mai bune servicii pentru evenimentul mult aşteptat, de la rochii de mireasă, costume bărbăteşti, ţinute elegante de seară, până la decoraţiuni, make-up şi locaţii pentru nuntă.

Vezi cele mai tari Restaurante Nunti in Iasi, click aici pentru detalii!

Mirii pot găsi vestimentaţia perfectă la standurile: Seroussi, Nanette, Lavande – Mirandi, Formens – Louis Purple, Donna Alba şi Nissa. Locaţia pentru nuntă este o alegere la fel de importantă. La Expo Iaşi Palas Mariage va fi prezent Congress Hall Palas. Cele cinci săli de evenimente, elegant decorate şi cu servicii de o calitate ireproşabilă, dispun de capacităţi între 60 şi 350 de persoane şi reprezintă alegerea perfectă, atât pentru ceremoniile restrânse, cât şi pentru petrecerile de amploare.

Cei care doresc să admire ce se poartă în materie de rochii de mireasă, costume bărbăteşti şi rochii de ocazie sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall, sâmbătă, de la ora 18.00, la o prezentare de modă.

Targ de Nunti la Palas in acest weekend

Și cei mici sunt aşteptaţi în această duminică, la întâlnirea cu lumea poveştilor. Cele două sesiuni de teatru cu păpuşi vor avea loc la ora 11.00 şi ora 17.00, în zona Intersport din Palas Mall.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top