Stiri

Cum ar putea arata noul iPhone 6

Cu siguranta iPhone 6 este produsul cel mai asteptat in anul 2014 cand vine vorba de telefonie mobila, in iamginile prezentate este vorba d eun concept iPhone 6, care are sanse foarte mari sa fie chiar produsul ce va fi lansat de catre Apple. La cum arata imaginile, acesta pare a fi sasiul carcasei, astfel realizam ca iPhone 6 va fi cel mai mare din seria lor dar si cel mai subtire, imprumutand din conceptul de iPad Air.

Chiar daca acest design va fi sau nu cel final, ideea este ca iPhone 6 va da tonul schimbarii de design in ceea ce priveste seria iPhone.

Din zvonurile momentului, se stie ca Apple a ales pentru iPhone 6 un ecran cu diagonala de 4,7 inch, ceea ce va duce la un nou concept de design pentru tot ce inseamna iPhone, iPad, iPod, producatorul oferind din acest an un ecran mai generos, precum au facut si concurentii de pe piata. Apple va face si un acumulator mai subtire, care sa permita reducerea grosimii finale a carcasei la doar 6 milimetri.

Publicatia “The China Post” a declarat ca Apple a ales pentru iPhone 6, o camera foto tot de 8 Megapixeli dar cu perormante imbunatatire, decizie interesanta avand in vedere ca mai toti concurentii merg pe camerele foto de 13 Megapixeli, sau chiar si 20 Megapixeli daca aducem aminte de Sony Xperia Z1.

Potrivit altor zvonuri, rivalul Samsung Galaxy S5, se pregateste de lansare in luna aprilie a acestui an, iar camera foto va avea 16 Megapixeli, astfel face ca Apple sa para un pic cam de moda veche daca mentine camera foto de 8 Megapixeli, chiar daca ii va schimba lentilele sau tehnologia, tot va fi cu un pas in urma celor de la Samsung.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top