Sport

Echipa Magic din Iasi, la un pas de marea finala de la Rio in Cupa Prieteniei Bergenbier

Echipa Magic din Iasi, la un pas de marea finala de la Rio in Cupa Prieteniei Bergenbier”Magic Iași” este numele echipei care va reprezenta orașul Iași în Turneul Final din Est al Cupei Prieteniei Bergenbier
La finalul unui weekend cu multe meciuri de fotbal disputate la baza sportivă “Hotel Capitol” din Iași, echipa Magic Iași s-a calificat în Turneul Final din Est al Cupei Prieteniei Bergenbier. Aceștia vor juca pe 23-24 mai la Bacău pentru un loc în marea finală de la Rio!

În cele trei zile de competiție, echipele de prieteni s-au întrecut în Cupa Prieteniei Bergenbier desfășurate la Iași. Au fost partide cu rezultate spectaculoase și răsturnări de situație neprevăzute care au atras aplauze din partea fanilor veniți la baza “Hotel Capitol”. După fiecare meci, toți jucătorii au primit bere Bergenbier și au rămas pe margine pentru a susține echipele calificate mai departe.

cupa-prieteniei-bergenbier-iasi-6

Câștigătoarea s-a decis duminică în meciul dintre Magic Iași și M Design Croitorie, unde prima echipă s-a impus cu scorul de 5-0. Astfel, Magic Iași va reprezenta orașul Iași în finala de Est a Cupei Prieteniei Bergenbier, care se va desfășura pe 23-24 mai la Bacău. Acolo vor juca cele mai bune 16 echipe din zona de est a României, iar premiul este un loc în marea finală de la Rio.

cupa-prieteniei-bergenbier-iasi-4

Cel mai spectaculos meci al echipei Magic Iași a fost împotriva formației Dinamo Imperial, când campionii s-au impus cu scorul de 3 la 1.

“Cupa Prieteniei Bergenbier este o competiție excepțională la care ne bucurăm că am putut participa. Acum începem pregătirea pentru faza de la Bacău, unde sperăm să obținem biletele pentru Rio. Vom avea mulți susținători pe 23-24 mai și sperăm să-i facem mândri de noi!”, au povestit jucătorii echipei Magic Iași imediat după terminarea meciului.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top