Stiri

Idee de afaceri de la Cluj: Coffee Bike

O idee de afacere super interesanta la Cluj-Napoca, Bogdan Pandea, un tanar de 22 de ani a realizat o cafenea pe roti. Dintr-o bicicleta a reusit sa construiasca o adevarata cafenea ambulanta. Cadrul frontal a fost modificat astfel incat sa tina o tejghea din lemn pe care tanarul antreprenor a lacuit-o foarte frumos, pe care scrie destul de vizibil: “Captain Bean, coffee bike”. Pe tejghea se afla expresorul de cafea, o rasnita cu niste siropuri mai speciale pentru cei care au alte gusturi in materie de cafea. Sub tejghea capitanul boaba a realizat chiar si o mica chiuveta.

Cafeneaua mobila cantareste aproximativ 100 de kilograme si merge singura dupa clienti. Realizata intr-un stil militaresc, la fel ca si vestimentatia lui Bogdan Pandea, ce poarta o bereta rosie, cafeneaua mobila are aproximativ 100 de clienti pe zi, iar cafeaua costa intre 3 si 7 Lei.

Tanarul Bogdan a visat tot timpul sa lucreze in cadrul armatei ca si tatal sau si de aici a venit si acest stil de brandig a afacerii lui.

Nu ar fi rea o asemenea idee si la Iasi, o caravana mobila de cafea pe Copou, strada Lapusneanu, Piata Unirii, pietonalul de pe Stefan cel Mare, cu siguranta clientii nu ar intarzia sa apara.

Bogdan Pandea a facut Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj (FSEGA) unde a terminat, anul trecut, ca sef de promotie pe specializarea Contabilitate, in limba engleza, iar acum s-a inscris la un master de diagnostic si evaluarea afacerilor. Spune ca a ajuns la FSEGA intrucat “mi-au placut foarte mult banii si domeniul economiei, apoi mi-am dat seama ca nu tine totul de bani“.

Sursa: Adevarul.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top