Stiri

Martisoare personalizate cu livrare la domiciliu in Iasi

Martisoare personalizate cu livrare la domiciliu in IasiObiceiul martisorului, cu origine in credintele agrare, este sarbatorit doar in tara noastra. Acesta este oferit pe 1 Martie, prima zi de primavara.
Mai este mai putin de o saptamana pana la eveniment, motiv pentru care goana pentru martisoare a inceput deja. Tarabe cu tot felul de martisoare s-au impanzit prin oras. Problema e ca oferta e cam aceeasi in fiecare an. Daca v-ati saturat sa va aruncati ochii dupa mesele cu martisoare si sa nu gasiti ceva care sa va spuna “asta vreau”, sau pur si simplu nu aveti timp suficient de “pedalat” printre tarabe, venim cu o propunere.

Accesorii cu personalitate va poate realiza la comanda orice martisoare doriti: cu logo-ul firmei la care lucrati, cu simbolul unei pasiuni (minge de fotbal, ghete de kangoo jumps, bicicleta etc), cu personaje preferate (Minioni, Mickey Mouse, Strumfi etc). Trebuie doar sa faceti lista cu persoanele asupra carora va veti indrepta atentia de 1 Martie si sa vedeti ce martisor cu personalitate va primi fiecare. Orice charm realizat manual poate fi pus la un martisor clasic sau la o bratara-martisor.

Martisoare personalizate cu livrare la domiciliu in Iasi Martisoare personalizate cu livrare la domiciliu in Iasi

Renunta la obiceiul de a cumpara martisoare de la tarabe pentru ca e destul de greu sa gasesti acel “ceva” special de care ai nevoie. Castigati timp si cu siguranta martisoarele tale cu personalitate vor fi apreciate si pastrate; nu aruncate in cel mai scurt timp la gunoi.

Daca sunteti din Iasi, coletele cu martisoare cor fi livrate la domiciliu/serviciu chiar si a doua zi dupa comanda, daca lucrul la comanda voastra nu dureaza foarte mult.

Alege sa fii diferit anul acesta! Ofera martisoare cu personalitate!

www.accesoriicupersonalitate.ro
https://www.facebook.com/AccesoriiCuPersonalitateIasi

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top