Evenimente

Muzica Lautareasca in acest weekend la Club Skin Music Lounge alaturi de Viorica si Ionita de la Clejani


In acest weekend la Iasi, in unul din cele mai fitoase cluburi de noapte vor veni niste invitati mai diferiti fata de cum sunt clientii de la Skin Music Lounge obisnuiti. Artistii au confirmat si la emisiunea “La Maruta” de pe Pro TV din aceasta seara ca vor fi prezenti in cel mai select local din Iasi pentru o seara de neuitat, daca nu stiti este vorba, va spunem noi, Viorica si Ionita de la Clejani. Muzica lautareasca pentru prima data in clubul Skin, locul unde se aduna doar lumea buna a orasului Iasi, vineri 31 ianuarie 2014.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

 1. amk

  January 28, 2014 at 11:30 am

  Cam “cocalaresc” articolul. Pana mea, sa numesti Skin “club fitos”, “cel mai select local”…Bine ca nu citesc si altii din alte orase, ca suntem de tot rasul…Alta utopie “unde se aduna doar lumea buna a orasului”. Serios?!? Asa ai vazut tu la Skin?

 2. un om

  January 29, 2014 at 10:26 pm

  In acest” club de fitze”Skin vine ”lumea buna”( pesti ,prostituate ,camatari videochat-iste, afaceristi de carton,cocalari,pitipoance”) iti este frica sa bei un pahar in plus ca deja sar pe tine baietii buni”si te combina.. stau ca lupii si urmaresc fetele prin club ..club skin please give us a break!!!

 3. adi

  February 2, 2014 at 4:37 pm

  Desteptului care a avut ideea asta legati-i o piatra de gat si aruncati-l in Bahlui . Daca sunt patronii atunci ii felicitam pt ca au scurtat zilele de viata a kitsch-ului de club numit Skyn .
  Parca nu era destul ca localul era plin de persoane dubioase , acum e si confirmat :))
  Bravo celor care i-au banii la fraierii care se duc acolo .
  CAT SUNT PROSTI IN ROMANIA ALTII O DUC BINE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top