Revelion 2019 Iasi
Stiri

Cum va arata Moldova Mall dupa lucrarile de modernizare

Cum va arata Moldova Mall dupa lucrarile de modernizareIn luna octombrie a acestui an au inceput lucrarile de modernizare a centrului comercial Moldova Mall. Cladirea situata in centrul orasului ce are o istorie destul de indelungata, va deveni Moldova Center si va imbina doua compenente principale: Moldova Shopping Center si Moldova Business Center. Activitatea de retailer va functiona la parter si la etajul 1, urmand ca celelalte etaje sa devina spatii pentru birouri clasa A.

Cum va arata Moldova Mall dupa lucrarile de modernizare

Cladirea va fi modernizata in totalitate, atat in exterior cat si in interior, astfel incat va gazdui intre 1200 si 1500 de angajati in zonele special amenajate pentru birouri.

Lucrarile se vor finaliza in luna octombrie a anului 2015.

Cum va arata Moldova Mall dupa lucrarile de modernizare

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. taby

    November 11, 2014 at 9:34 pm

    Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “Info” la adresa de email:tabyta_olympya2000@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.curatatorie incaltaminte iasi Iasi

 
To Top