Stiri

Curse de la Iasi spre Venetia, Paris si Amsterdam cu Tarom

Curse de la Iasi spre Venetia, Paris si Amsterdam cu TaromDiscutiile pentru cursele directe sre Venetia, Paris si Amsterdam au ajuns intr-un punct foarte avansat, singura problema care exista ca aceste zboruri sa fie posibile este lipsa unei aeronave disponibile din partea Tarom. Dupa spusele directorului aerogarii din Iasi, Marius Bodea, aceste curse pot fi introduse in scurt timp pe Aeroportul International Iasi: “Operatorul aerian cunoaşte potenţialul ridicat acestor zboruri. Singura problemă acum este dislocarea la Iaşi a unei a doua aeronave pentru efectuarea curselor”.

Curse de la Iasi spre Venetia, Paris si Amsterdam cu Tarom

Oficialii aeroportului au declarat ca Tarom nu detine monopolul la Iasi, ci doar ca aceasta campanie este singura care a vazut potential ridicat din acest punct de vedere: “Noi suntem deschişi la toţi operatorii. Mergem acum în aprilie la târgul de rute aeriene de la Marsilia unde vom discuta cu o serie de parteneri pentru introducerea de noi curse. Iaşul a devenit atractiv şi credem că ne vom întoarce cu rezultate”, a declarat Marius Bodea.

Wizz Air in discutii avansate pentru zboruri de la Iasi
Pe 7 aprilie la Iasi va avea loc primul zbor din cursa spre Tel Aviv, iar dpe 5 iunie spre Milano, astfel in Capitala Moldovei exista 7 zboruri internationale, acestea fiind catre Roma, Bologna, Torino, Londra si Viena, la care se adauga si cursele de tip charter ce au loc in aceasta vara spre Grecia cu Zakynthos, Heraklion si Rhodos si Turcia in Antalya.
Noua pista cu lungimea de 2400 de metri va fi disponibila pana la finalul acestui an, investitia fiind de 30 de milioane de euro.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Zborul de la Iasi spre Tel Aviv a fost inaugurat astazi, urmeaza Munchen in 2015 | Iasi 4u

  2. mihaela

    April 15, 2014 at 11:00 pm

    interesant   si chiar felicitari……………..dar am mai spus-o si continuuuu  de a zice : Verona -iasi  se v-a intampla miracolul asta….macar  pana in 2020 sa fie si acest traseu direct??”santem fffffffffffff multi moldoveni in zona de nord al Italiei si ptr.noi de a merege  BOLOGNA-BERGAMO-MILANO-VINEZIA  la Bucuresti-Bacau-Cluj-Suceava ceea ce nu mai este……orele de la plecare de acasa cu ora de ajuns pana la destinatie………….am calculat cu totii….e cam acelasi….7-8ore de a traversa la Slovenia si Ungaria….si deja santem acasa…..problema grava e ca  de la vama pana la iasi se mai fac12-13 ore mai mult decat am parcurs…depinde pe unde o iei!Deci  noi care venim  insotiti cu copiii riscam si chiar   ei spun ca din cauza orelor cu genunchii la gura cu pulman la Atasib 3 zile si trei noptii……schimbatii din gara in gara mereu in alte   pulmane
    ……iata refuza sa mai vina acasa si nici noi acum! Si este o pierdere imensa  si ptr.tara noastra  din cauza strategiei si statutului de care dam dovada!
    grazieeeeeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top