Stiri

Elize – Casa fiecaruia spune povestea celui ce locuieste in ea

Elize - Casa fiecaruia spune povestea celui ce locuieste in eaCasele noastre, modul in care traim si alegerile pe care fiecare le face cu privire la aranjamentele interioare pot fi lucruri fascinante. Primii pasi, primele zile de nastere, prima zi de scoala, prima dragoste, sunt etape marcate de cuvantul “acasa”. Locul in care iti sarbatoresti fiecare victorie, in care atarni pe perete ceea ce conteaza mai mult pentru tine, ia cu timpul o parte din personalitatea ta.

Casa fiecaruia spune povestea celui ce locuieste in ea. Cu fiecare element din casa te identifici intr-un anumit nivel. Acesta este si motivul pentru care s-a deschis noul magazin ELIZE din strada Elena Doamna nr. 61, Iasi.

Creat dupa un concept nou in iasi, magazinul ELIZE are menirea sa ofere eleganta si rafinament casei tale, la cele mai inalte standarde. Pentru realizarea unei atmosfere cat mai placute si relaxante a caminului dumneavoastra, care sa va definineasca personalitatea si dorinta de culoare, nu trebuie sa lipseasca elementele decorative ce va completeaza ambientul.

ELIZE propune o gama variata de accesorii pentru casa, de cea mai buna calitate. Fie ca doriti sa va personalizati casa intr-un stil deosebit sau doriti sa faceti un cadou de bun gust, produsele propuse de ELIZE impresioneaza prin rafinamentul si finetea materialelor. Va sunt puse la dispozitie lenjerii de pat de calitate, cuverturi de pat, servicii de portelan, tacamuri, pahare sau accesorii pentru masa, realizate sub semnatura unor designeri de articole pentru casa cunoscuti, cum ar fi Pierre Cardin.

Daca vreti sa va convingeti, vizitati magazinul din Iasi de pe Str. Elena Doamna Nr. 61. Daca aveti nevoie de ajutor, veti fi ajutati sa va definiti propriul stil in decorarea propriei locuinte.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top