Stiri

Proiectiile de filme in aer liber la Palas

Proiectiile de filme in aer liber la Palas
De saptamana viitoare, caravana Metropolis ajunge la Iasi, in Parcul Palas unde se vor rula filme in aer liber. Rezervă bilete la caravană, pentru a te asigura că prinzi un loc bun la film și că intri fără să stai la coadă! Vino cu confirmarea printată la locația caravanei, pentru a-ți lua biletul/ biletele, între orele 13:00 și 20:00, conform prețurilor de mai jos:

Preț bilete:
10 RON – Adulți
5 RON – Elevi/Studenți (în baza carnetului vizat)
Preț abonamente:
30 RON – 6 zile – Adulti
15 RON – 6 zile – Elevi/Studenți (în baza carnetului vizat)
15 RON – 3 zile – Adulti
10 RON – 3 zile – Elevi/Studenți (în baza carnetului vizat)
OFERTE PENTRU GRUPURI:
La 20 bilete achiziționate, încă 5 GRATIS
La 10 bilete achiziționate. încă 2 GRATIS

poza_iasi_facebook

Caravana Metropolis aduce în România un echipament audiovizual performant şi inovator, cu un proiector special de 17 000 de lumeni şi un ecran de 9m/13m, destinate proiecţiilor în aer liber, în spaţiile verzi, stadioane, parcuri şi alte spaţii neconvenţionale, oferind publicului posibilitatea de a urmări producţii cinematografice, concerte, evenimente sportive, într-o atmosferă caldă şi de a se desfăşura liber într-un spaţiu deschis. Caravana Metropolis – ‘Cinema în aer liber’, cel mai mare festival nomad de film din ţară, se apropie cu paşi repezi de Iaşi, al patrulea oraş de pe itinerariul din acest an, unde va rămâne între 24 – 29 iunie.

954fb0ebf1d84fb921bfb0b6e045d57f_l

La Iasi filmele care vor rula in Caravana Metropolis sunt:

#selfie

În deschidere, marţi, 24.06, de la ora 21:30, va fi prezentată producţia românească #SELFIE (proiecţie în prezenţa echipei, urmată de o sesiune de autografe cu actorii), o comedie în regia Cristinei Iacob, cu Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Vlad Logigan. În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel! Ele vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară. #Selfie este considerat filmul românesc al verii.

Colivia aurita (La Cage Doree)

Vineri, 27.06, ora 21:30, COLIVIA AURITĂ/ LA CAGE DOREE, r. Ruben Alves, comedie dulce-amăruie, a obţinut Premiul publicului la European Film Awards 2013. Maria și Jose Ribeiro trăiesc de treisprezece ani la parterul unui imobil parizian. Cei doi imigranți sunt atât de apreciați de prietenii și de vecinii lor încât atunci când li se propune să se întoarcă în Portugalia în cele mai bune condiții, nimeni nu vrea să îi lase să plece. O comedie despre condiția imigranților, povestită într-un mod original și amuzant.

Ea (Her)

Miercuri, 25.06, ora 21:30, EA/ HER, r. Spike Jonze (Where The Wild Things Are, Being John Malkovich), cu Joaquin Phoenix și Scarlett Johansson, laureat cu Oscarul pentru scenariu original și Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu în 2014. Într-un viitor foarte apropiat, un scriitor singuratic dezvoltă o relație neobișnuită cu noul lui sistem de operare iOS, care e conceput pentru a-i întâmpina orice nevoie.

Borgman

Joi, 26.06, ora 21:30, BORGMAN, r. Alex Van Warderdam, thriller olandez, în competiție la Festivalul de Film de la Cannes 2013. Un vagabond intră în viața unei familii din înalta societate, transformându-le viața într-un coșmar psihologic. Este Borgman doar un vis, un demon, sau întruchiparea fizică a fricilor noastre?

The Grand Budapest Hotel

Sâmbătă, 28.06, ora 21:30: THE GRAND BUDAPEST HOTEL, r. Wes Anderson, cu Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Bill Murray, Adrien Brody, Mathieu Amalric, Edward Norton, laureat cu Ursul de Argint la Berlin IFF 2014. Povestea urmăreşte aventurile lui Gustav H. (Ralph Fiennes), un legendar administrator al unui faimos hotel european, în perioada interbelică, și ale lui Zero Mustafa, hamalul hotelului, care îi devine cel mai bun prieten. Regizorul american Wes Anderson se află printre puţinii autori de cinema actuali care mai reuşesc să creeze comedii de succes fără să îşi compromită stilul cinematografic care l-a făcut cunoscut.

Marea frumusete (La grande bellezza)

Duminică, 29.06, ora 21:30, MAREA FRUMUSEȚE/ LA GRANDE BELLEZZA, r. Paolo Sorrentino, Oscar pentru Cel mai bun film străin 2014, EFA pentru Cel mai bun film european, în competiție la Cannes 2013 : Jep Gambardella își rememorează tinereţea plină cândva de pasiuni, priveşte oraşul Roma ca pe un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali și delicvenți.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: CONCURS: Castiga invitatii la proiectiile de filme in aer liber de la Palas | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top