Stiri

S-a redeschis VIVO – Fusion Food Bar

S-a deschis VIVO - Fusion Food BarVivo – cel mai indragit nume de street food iesean, cunoscut pentru burgerii gourmet pe care ii prepara cu o deosebita atentie, a deschis portile unui local generos, cu design industrial – Vivo Fusion Food Bar.
Urmand un principiu simplu de exprimat si dificil de mentinut pentru unii – gustos si de calitate, Vivo Fusion Street Bar isi propune sa ridice considerabil standardele locale de preparare si servire a burgerilor. ”Ne motiveaza increderea in ceea ce vindem”, spun patronii si nu e lucru putin in contextul in care, numai pentru alegerea sarii alimentare pe care o folosesc, au petrecut 3 zile.

Din meniul restaurantului fac parte burgerii gourmet serviti intr-un mod autentic, pe placi de lemn, salatele fusion, supele crema si deserturile usoare alaturi de vinuri locale, racoritoare si o selectie de marci de bere care se potrivesc ingredientelor folosite in mancare.

S-a deschis VIVO - Fusion Food Bar

Retetele sunt gandite foarte echilibrat din punct de vedere nutritional, iar managerii Vivo isi doresc sa educe piata in acest sens.
Localul se afla pe strada Strada Zimbrului, nr. 27, din Iasi, imediat dupa clubul Skin, si atrage printr-o amenajare curajoasa in culori naturale, unde au fost folositi peleti, lemn, piatra naturala, piele ecologica si sfoara.
Autorul retetelor este Bogdan Panache, cunoscut si sub numele de Bonny – care, desi nu a lucrat niciodata intr-un fast food, ci in restaurantul hotelului Hilton din Bucuresti si 2 ani in Londra, pentru hotelul de 5 stele Royal Horseguards si un restaurant micut destinat evenimentelor cu vedete, spune ca este atras de mic de mancarea care se prepara rapid si gustos.

Cateva dintre atractiile si secretele Vivo
+ Localul este amenajat in asa fel incat clientii sa poata vedea in timp real cum se prepara mancarea.

+ Carnea este transata si tocata in fiecare dimineata. Ea este tratata ca un steak – nu se adauga decat condimente, si acestea numai atunci cand este pusa pe placa de gatit.

+ Painea este facuta in-house, in aceeasi zi in care este servita si contine numai apa, faina, unt, drojdie, ou si susan.
90% dintre ingredientele folosite sunt locale si alese cu o atentie deosebita.

+ Nu se folosesc potentiatori de gust, coloranti, conservanti sau stabilizatori.

+ Pentru a mentine viu interesul fanilor sai, Vivo Fusion Food Bar urmeaza sa organizeze numeroase evenimente culinare si sesiuni de live cooking.

Despre Vivo
Proiectul a inceput din pasiunile culinare a doi frati ieseni – Bogdan si Mircea Panache si din dorinta de a arata ca tinerii pot fi atrasi de mancarea de calitate, cu ingrediente sanatoase, intr-o maniera inedita. Vivo s-a lansat pe piata ieseana in 2012, intr-o ghereta construita in jurul unui copac, pe Copou, cu servire la strada. In 2013, spatiul de preparare a produselor s-a marit, iar echipa a sustinut numeroase evenimente gastronomice, precum si lansarea propriei carmangerii – Meat Concept Store. In 2014, echipei i s-a alaturat tanarul antreprenor Bogdan Zaharescu si impreuna au pornit ambitiosul proiect Vivo Fusion Food Bar, deschizand in Iasi primul local dintre cele 3 prevazute pana la sfarsitul lui 2015.

S-a deschis VIVO - Fusion Food Bar

via iasibusinessclas.ro

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. gog

    January 16, 2017 at 5:17 pm

    Luati cu Triferment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top