concept trei iasi
Evenimente

Saptamana Restaurantelor din Iasi, 22 -28 septembrie

Saptamana Restaurantelor din Iasi, 22 -28 septembrieDupa rezultatele excelente ale primei editii (16-23 mai), organizata in Bucuresti, SAPTAMANA RESTAURANTELOR revine cu editia de toamna, in perioada 22-28 septembrie 2014, atat in Capitala cat si in cateva din marile orase ale Romaniei.
Evenimentul consta in discounturi de minim 25% la mai multe restaurante din Iasi, astfel incat preturile sa fie accesibile pentru toate categoriile sociale chiar si in localurile cu pretentii.

DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR
Saptamana Restaurantelor este un eveniment special cu oferte si discounturi (minimum 25%) organizat de Asociaţia Romania Culinara, Top Hospitality si Star Chefs.
Prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor s-a desfasurat intre 16 si 23 mai, in Bucuresti, cu participarea a 40 dintre cele mai cunoscute restaurante. Acestea au atras peste 4.000 de clienti prin intermediul rezervarilor online (la care s-au adaugat si rezervarile telefonice), au generat vanzari totale de peste 50.000 euro, precum si o crestere a vanzarilor intre 20 si 40% fata de saptamanile anterioare, unele dintre restaurante fiind chiar ‘sold out’ pentru intreaga saptamana 16-23 mai.

Saptamana Restaurantelor din Iasi, 22 -28 septembrie

Pe langa Bucuresti, de aceasta data Saptamana Restaurantelor ajunge si la Iași in perioada 22-28 septembrie, toti cei pasionati de gastronomie avand posibilitatea de a face rezervari incepand cu data de 17 septembrie.

Restaurantele din Iasi ce participa la aceasta campanie sunt:

Cin Cin by Select își deschide ușile pentru Săptămâna Restaurantelor și vă așteaptă cu o ofertă personalizată. La achiziționarea felului 1 și 2, Cin Cin dă desertul gratuit.
Oferta este valabila prin rezervarile facute in sistemul programului Săptămâna Restaurantelor. Puteti face deja pre-rezervari, aici: http://bit.do/SaptamanaRestaurantelor.

Restaurant Toujours in Saptamana Restaurantelor (22/28 septembrie): meniu de doua feluri de mancare la 25 de lei.
Rafinament de mare clasa si mancare asa cum iti doresti!
Rezervari locuri la: http://bit.do/saptamanarestaurantelor.

CUIB-Centrul Urban de Initiative Bune:
Meniu 20 lei persoana la restaurantul situat pe Gravril Musicescu, Nr.14.
Linkul de care aveti nevoie pentru rezervari: http://bit.do/SaptamanaRestaurantelor.

Restaurant Alexandru:
Discount intre 25-35% din meniu la restaurantul situat pe Sos. Nationala, Nr. 19G.
Linkul de care aveti nevoie pentru rezervari: http://bit.do/SaptamanaRestaurantelor.

In plus, toti ieșenii care-si fac rezervare online in Săptămâna Restaurantelor la unul din cele 4 restaurante de mai sus, vor avea sansa sa castige premii oferite de : Diqis (3 premii constand in accesorii de bucatarie) , Gramma (2 premii constand in cate un set de 3 sticle de vin), Via Naturalia (1 premiu constand intr-un cos de produse bio).

Saptamana Restaurantelor din Iasi, 22 -28 septembrie

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top