Evenimente

Sparge Oul si vezi cadoul, poti castiga din partea Iulius Mall 23 de weekenduri la munte

Sparge Oul si vezi cadoul, poti castiga din partea Iulius Mall 23 de weekenduri la munteÎn perioada 28 martie – 19 aprilie 2014, la Iulius Mall Iaşi se desfăşoară campania „Sparge oul, vezi cadoul!”. Toţii clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la tombolă. Zilnic, Iepuraşul îi va premia pe primii 100 de cumpărători care depăşesc acest cuantum în periplul lor prin magazine cu daruri garantate, precum: vouchere de cumpărături, espressoare KRUPS, sticle de vin Cotnari Domenii, panettone Bauli, vouchere la Carrefour Market și răcoritoare Cappy Pulpy.

Mai mult, în fiecare zi, prin tragere la sorţi, Iulius Mall va desemna câştigătorul unui weekend all inclusive, pentru două persoane, la munte. Norocoşii vor fi aşteptaţi în ţinutul Bucovinei, la pensiunea Popasul Domnesc din Voroneţ, judeţul Suceava.

În perioada 31 martie – 18 aprilie, fanii Iulius Mall de pe Facebook sunt şi ei provocaţi la concurs virtual. Participanţii trebuie să prindă cât mai multe ouă într-un coş, iar cel mai harnic concurent va fi premiat, zilnic, cu un coş cu dulciuri.

Sparge Oul si vezi cadoul, poti castiga din partea Iulius Mall 23 de weekenduri la munte

Iulius Mall înseninează primăvara ieşenilor cu oferte speciale şi le dăruieşte cadouri aparte pentru un Paşte fericit!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top