concept trei iasi
Evenimente

Training de oratorie, public speaking & debate, 24 – 26 octombrie

Training de oratorie, public speaking & debate, 24 - 26 octombrieÎn perioada 24-26 octombrie va avea loc un proiect marca Interact Iași în colaborare cu Institutul Francez Iași, ce are ca scop îmbunătățirea abilităților de comunicare cât și promovarea unui domeniu din ce în ce mai căutat – oratoria. Proiectul se adresează publicului ieșean cu vârste cuprinse între 14-22 de ani, cu sau fără experiență în domeniul dezbaterii.
Trainingul de Oratorie, Public Speaking&Debate se desfășoară pe durata a 3 zile sub îndrumarea Alinei Pleșa, a lui Vlad Grigorescu, organizației Toastmasters și Clubul de dezbateri academice Iași (CDAIS).
În cele trei zile de training vor participa persoanele dornice de a învăța tainele oratoriei, public speaking-ului și debate-ului.

Participanții vor avea ocazia de a cunoaște diferite modalități de a se exprima într-un cadru non-formal alături de persoane cu experiență în domeniu. Organizatorii, club Interact Iași și Institutul Francez Iași vă invită începând de vineri, 24 octombrie să descoperiți arta fină a comunicării.

Training de oratorie, public speaking & debate, 24 - 26 octombrie

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top