Stiri

Wizz Air din 20 decembrie la Iasi

Wizz Air din 20 decembrie la Iasi

Dupa ce Tarom a anuntat zborul spre Dublin, Wizz Air anunta oficial ca din 20 decembrie 2014 isi extinde operatiunile si la Iasi, astfel cea mai mare companie de low-cost din Europa Centrala si de Est opereaza pe 8 aeroporturi din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Targu Mureş, Arad si Sibiu.

Astfel de pe Aeroportul International Iasi se va zbura cu Wizz Air spre aeroportul Tresivo din Venetia din 20 decembrie 2014, spre aeroportul Bergamo din Milano incepand cu 31 martie 2015 si spre aeroportul Luton din Londra incepand cu 14 iunie 2015. Noutatea sta in noile curse a celor de la Wizz din Bucuresti spre Pescara si Stockholm Skavsta si Heraklion.

Vola.ro

Aeroportul Internaţional Iaşi are cea mai modernă pistă din România

Biletele cu placarea din Iasi cu Wizz Air s-au pus de astazi in vanzare si pot fi rezervate prin wizzair.com la preturi ce incep cu 129 RON, un singur zbor cu toate taxele incluse, fara serviciile aditionalesi cu bagaj mic de cabina.

“Astazi marcam inca un pas important pentru Wizz Air în Romania. In doar doua luni am anuntat 3 noi aeronave pentru bazele din tara, un aeroport nou, 20 de noi rute si 1,35 milioane de locuri suplimentare in 2015. Oferim si mai multe tarife accesibile pentru a satisface nevoile publicului din Romania. Reteaua WIZZ aflata în plina expansiune si frecventele crescute pe rutele existente vor atrage cu siguranta mai multi pasageri fie ca vor fi calatori in scopuri turistice sau de business. Cresterea va sustine crearea a peste 1.000 de noi locuri de munca in Romania si va stimula turismul la nivel national.” a declarat John Stephenson, Vice-Presedinte Executiv Wizz Air.

In acest moment pe Aeroportul International Iasi opereaza trei companii aeriene: Tarom, Austrian Airlines si Wizz Air.

Zilele de operare pentru ruta Iasi – Treviso vor fi marti si sambata, cele pentru ruta Iasi – Milano marti, joi, sambata, iar cele pentru Iasi – Londra vor fi miercuri si duminica.

Wizz Air a avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in luna martie a anului 2014.

“Dupa ce timp de doi ani am cladit pas cu pas, caramida peste caramida business-ul Aeroportului Iasi, dezvoltand in mod sustenabil traiectoria noastra prin consolidarea rutelor operate cu companii de linie, astazi, prin aceasta colaborare suntem in masura sa oferim diversitate pasagerilor nostri. Este o decizie mult asteptata de catre comunitate, care are in spate o munca de peste doi ani de zile.” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

“Venirea primei companii aeriene low-cost pe Aeroportul Iasi este un raspuns la asteptarile iesenilor si o veste extraordinara pentru toti locuitorii din Regiunea de N-E.Ultimii doi ani au insemnat o transformare fundamentala in ceea ce priveste deschiderea Iasului catre lume prin Aeroportul Iasi si nu ne oprim aici!” a declarat Domnul Cristian ADOMNITEI, Presedinte al Consiliului Judetean Iasi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top