Stiri

Wizz Air in discutii pentru zboruri de la Iasi

Wizz Air in discutii pentru zboruri de la IasiCompania aeriana low-cost, Wizz Air este in discutii avansate cu Aeroportul International Iasi pentru a putea rula zboruri regulate din Capitala Moldovei spre Europa. Informatia a fost data de catre prim-vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), in cadrul unei conferinte de presa tinute datorita lansarii Targului de Turism “Vacanta” din Iasi, iar Marius Bodea, directorul Aeroportului International Iasi a confirmat aceasta informatie.

Wizz Air este o companie low cost a fost infiintata in 2003 si detine 37 de avioane de tip Airbus A320, iar acestea nu au o vechime mai mare de 3-6 ani. In Romania, compania mai detine baze operationale in Bucuresti pe Aeroportul Aurel Vlaicu, in Cluj si Timisoara.

Autoritatile au declarat ca pana la finalul anului, noua pista de 2400 metri va fi gata.

Wizz Air va mai introduce din luna iulie a acestui an inca patru curse noi din Bucuresti spre Doncaster Sheffeld din Marea Britanie, Malaga in Spania, Malmo in Suedia si Malta dar si o cursa din Cluj Napoca spre Basel Mulhouse Freiburg, un Euro-Aeroport ce functioneaza pentru doua orase vecine din tari diferite, Germania si Franta.

Compania Aeriana a anuntat ca a achizitionat o noua aeronava Airbus A320 cu care va opera din Bucuresti incepand cu luna iulie a acestui an. Toate cele cinci rute noi vor avea cate 2 zboruri pe saptamana, iar biletele vor costa doar 129 de Lei, pe cand zborurile catre Malta si Malmo vor avea cate 3 zboruri pe saptamana in timpul verii.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Curse de la Iasi spre Venetia, Paris si Amsterdam cu Tarom | Iasi 4u

  2. Pingback: Zborul de la Iasi spre Tel Aviv a fost inaugurat astazi, urmeaza Munchen in 2015 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top