Evenimente

“Zilele Îngheţatei” in acest weekend la Palas Mall

Targ de inghetata in acest weekend la Palas MallÎn acest week-end, ansamblul Palas îi va răcori pe clienţii veniţi la cumpărături şi relaxare cu un târg de îngheţată. Ajuns la cea de-a treia ediţie, târgul „Zilele Îngheţatei la Palas” va avea loc de vineri până duminică inclusiv, 18 – 20 iulie 2014, pe esplanada centrală a parcului.
Cel mai îndrăgit desert al sezonului va putea fi savurat, în diverse arome şi combinaţii, de la participanţi precum Betty Ice, Moo Gelato, Fantasia Mamma Mia, Corso, Algida şi CTS Corner. La cornet, pahar sau pe băţ, clienţii pofticioşi vor putea alege sortimente variate, dar şi alte delicii dulci, preparate după cele mai noi reţete.

palas-iasi

Vineri seara, tinerii talentaţi de la clasa de pian a Palatului Copiilor vor susţine un spectacol de muzică pentru toţi cei care se recreează în parcul Palas. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00.

Cele mai frumoase cântece din muzica internaţională vor răsuna în Atriumul Palas Mall, vineri şi sâmbătă, între orele 16.00 – 18.00. Melodiile vor fi interpretate la pian, însoţind periplul clienţilor prin magazine.

Duminică, prichindeii amatori de poveşti sunt aşteptaţi la tradiţionala întâlnire cu lumea basmelor. Teatrul de păpuşi „Aşchiuţă” a pregătit două reprezentaţii, la orele 11.00 şi 18.00, în Palas Mall, zona Intersport.

Duminică, Quartz Lounge – Caffe, Pasticceria e Gelateria Italiano îi invită pe ieşeni să petreacă o frumoasă seară de vară în compania muzicii live. Show-ul, oferit de Glitter Girls by Quartz Lounge, va începe la ora 19.00, pe terasa cafenelei de la intrarea principală în Palas Mall.

Articole de sezon, din colecţia de vară, la preţuri tentante, se găsesc în continuare pe rafturile brandurilor din Palas Mall. Clienţii vor găsi promoţii de până la 70% la piese vestimentare, încălţăminte, cosmetice, accesorii şi multe alte articole.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top