Stiri

Pregătește-te de vacanța de vară cu Summer Sales! Brandurile din Palas afișează reduceri de până la 70%

Suntem în plin sezon de vară, iar Summer Sales te așteaptă la Palas cu reduceri consistente și variante de ținute inspirate de spiritul vacanței de vară. Vino la Palas și profită de reducerile de până la 70%, dar și de articole în tendințe pentru completarea garderobei de sezon!

Summer Sales vine cu o fuziune de imprimeuri florale, siluete atemporale potrivite indiferent de vârstă, cu accente cool, dar și cu propuneri inspirate de fiecare moment al zilei. Reînnoiește-ți garderoba, adaugând piese adaptabile stilului tău și, mai ales, optează pentru estetica athleisure! Vei avea de unde alege pentru că brandurile din Palas afișează reduceri consistente.  

Zilele de vară ne aduc împreună, iar petrecerile sunt poate ocazia cea mai potrivită pentru a-ți descoperi abilitățile stilistice. MangoMotivi sau Nissa afișează reduceri de până la 70%, astfel că te poți bucura de articole variate, care acoperă o gamă largă de stiluri și preferințe. Brandurile de încălțăminte au, de asemenea reduceri semnificative, iar la Humanic vei găsi perechea potrivită în funcție de evenimentul și ocazia la care îți dorești să participi. Nu uita de cosmetice și de esențele parfumului care te vor însoți în fiecare călătorie a ta, pentru că Yves RocherKiehl’sMAC Cosmetics sau my Geisha au pregătit oferte speciale! La Opticris și Optiplaza vei găsi reduceri de până la 90%, iar Nespresso a pregătit oferte promoționale la expressoare.

Iar dacă vrei să intri în atmosfera de festival și te-ai gândit deja să îți pregătești ținutele, vino la PandoraStil DiamondsCoriolan sau Swarovski și profită de reducerile de până la 40la accesorii variate. Pregătește-l de vară pe micuțul tău cu articole vestimentare chic de la Cocodrillo, pentru că vei găsi reduceri de până la 60%!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top