casti de copiat
Auto - Moto

Noul Volvo XC90 se lanseaza astazi la Iasi

Noul Volvo XC90 se lanseaza astazi la IasiFaceți cunoștință cu noul Volvo XC90! Cu ocazia lansării la Iași a noului Volvo XC90, Casa Auto ține „porțile deschise” la acest sfârșit de săptămână, pentru ca toți prietenii si pasionatii excepționalei mărci suedeze să vadă și să testeze mașina-eveniment a anului, desemnată deja de specialiști drept „cel mai sigur autoturism din lume”.

Deși noul Volvo XC90 este deja identificat drept expresia supremă a siguranței auto, unii analiști sugerând chiar faptul că ar fi cea mai sigură mașină a tuturor timpurilor, există multe alte superlative și recorduri speciale adunate în conceperea sa. Iată-le pe cele mai importante:

• O combinație de putere și consum eficient fără egal. Vârful de gamă este reprezentat de XC90 Twin Engine, care combină un motor supercharged și turbochaged cu un motor electric, adică 400 de cai putere cu emisii de CO2 de numai 59g/km și un cuplu maxim combinat de peste 600 Nm, XC90 accelerând de la 0 la 100 km/h în numai 6 secunde.

• Șasiu complet nou, pentru o croazieră lină, robustă, specifică unui SUV, combinată cu o manevrabilitate precisă și o responsivitate pe măsură.

• SENSUS – cel mai modern sistem de control in-car de pe piață; controlul se face intuitiv pe tableta cu ecran tactil și prin voice-control, cu acces la aplicații care pot fi descărcate din cloud, iar variantele controlului in-car includ radio prin Internet, navigare, găsirea unui loc de parcare, music streaming, posibilitatea de a reda conținutul unui smartphone Android sau Apple pe consola centrală, un hot spot pentru folosirea tabletei centrale în mașină și multe altele.

Noul Volvo XC90 se lanseaza astazi la Iasi

• Cel mai bogat pachet de siguranță standard, ce include și 2 sisteme în premieră mondială: un pachet de protecție run-off road și un asistent de oprire automată in intersecții.

• Suport automat în trafic – șofat semi-autonom prin tehnologia Adaptive Cruise Control cu Pilot Assist, prin care accelerarea, frânarea și, mai nou, direcția sunt controlate automat.

• Design premium și interior de lux, pentru care au fost folosite concepte, materiale și tehnici unice, astfel încât materialele speciale precum pielea Nappa, lemnul de mesteacăn dungat sau cristalul Orrefors să redefinească ideea de confort perfect și exclusivist, pentru toți cei 7 pasageri.

Noul Volvo XC90 se lanseaza astazi la Iasi

Unul dintre cele mai performante sisteme audio din lume – compus dintr-un amplificator de 1.400 W de clasă D și 19 boxe, toate produse de Bowers & Wilkins.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top