Stiri

One Day Spa @ Green SPA Iasi

One Day Spa @ Green SPA IasiTot ce te scoate din rutina vieţii tale intr-o zi de primavara este oferit de Green Spa. Am deschis ferestrele să intre primavara si te asteptam sa incerci noul pachet One Day Spa.
O gama larga de tratamente si facilitati de lux pentru momente unice de rasfat si reintinerire disponibile in toata luna martie.
Uita de stres, oboseala si anxietatea alaturi de noi, in templul relaxarii supreme, cu ajutorul urmatoarelor tratamente: masaj de relaxare pe baza de ulei relaxant si calmant cu struguri sau miere, peeling corporal cu extract de samburi de struguri, masaj facial, manichiura spa sau semipermanenta, masaj al mainilor cu lapte si miere, spalat, tratament hairstyle Glamours oil, tuns si coafat de zi.

salonul-green-spa

Traieste o experienta de 5 stele cu servicii de lux a salonului din Iasi, Green Spa.
Specialistii nostri te asteapta cu tratamente inovatoare si tehnici speciale, menite sa restabileasca echilibrul energetic si spiritual. Profita de oferta unica din luna martie al pachetului One Day Spa la pretul de 149 de ron in loc de 290 ron.
O zi cu soare!

hairstyle-iasi

Dincolo de timp, de moda, de secole, frumusetea ramane un ideal, dar si o stare. Asta si doreste sa va ofere Green Spa, o experienta completa care sa va desavarseasca look-ul si, in acelasi timp, sa va schimbe starea de spirit! Deschis in aprilie 2014, salonul promite sa devina un pas esential in ritualul tau de ingrijire, o promisiune a frumusetii.
“Stralucitoare in orice moment al zilei!” ar trebui sa fie deviza fiecarei femei moderne si puternice. Echipa Green Spa face ca acest indemn sa devina realitate.

coafor-iasi

Salonul ofera o arie diversificata de servicii: hairstyling, manichiura si pedichiura, remodelare corporala sau relaxare.

Orar L-V: 10:00-20:00; S: 8:00-17:00; D: pe baza de programare.
Contact
Web: http://greenspasalon.ro/
E-mail: office@greenspasalon.ro
Telefon: +40 332 803 770
Mobil: +40 746 179 793

Locatie: Str. Vasile Conta. Nr42, Iasi (in spatele Casei de Cultura a Studentilor)

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top