Evenimente

Retro Car Show – expoziție de mașini retro

retro-car-machetaa5Centrul Comercial Felicia și Limuzine de Epocă te provoacă la un week-end întreg în care să retrăiești momente ale epocii apuse! Imaginează-ți cum ar fi să faci parte măcar pentru câteva ore din atmosfera retro a anilor de altădată…
Pasionații de mașini retro și toți cei care își doresc să vadă cum a evoluat tehnologia producerii de mașini în timp, sunt învitați la cea mai mare expoziţie de maşini retro organizată în regiunea Moldovei – Retro Car Show! Aceasta are loc sâmbătă și duminică, pe 15 şi 16 august începând cu ora 10.00, în parcarea Centrului Comercial Felicia.

Intrarea la eveniment este liberă, iar ieșenii sunt invitați să afle istoria celor 12 mașini retro, în timp ce pe fundal se va auzi muzică relaxantă iar cei mici își vor exersa talentul într-un concurs inedit de pictură de mașini retro.

bentley-s1

Dacă vei fi prezent la eveniment poți câștiga una dintre cele 5 ședințe foto cu mașina retro preferată, care vor fi oferite cadou în cadrul unei tombole. De asemenea dacă faci cumpărături de minim 100 Ron în Centrul Comercial Felicia (sunt incluse toate magazinele, inclusiv hypermarketul Carrefour) și te înscrii la tombolă, poți câștiga cel mai inedit model de bicicletă retro de la Pegas.

Cei mici sunt provocați să participe la concursul de desenat mașini retro, iar pentru ei sunt pregătite ca și premii 6 mașinuțe cu telecomandă care vor fi acordate prin tragere la sorți.

Evenimentul este realizat cu sprijinul www.limuzinedeepoca.ro

retro-car-machetaa5

Programul complet al evenimentului:
• 15 – 16 august: 10.00 – 18.00 Expoziție de maşini retro
• 15 – 16 august: 10.30 – 12.00 Concurs de desen pentru copii

Te așteptăm să faci parte din povestea Retro Car Show, în parcarea Centrului Comercial Felicia!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top