Stiri

Starbucks inaugurează a doua cafenea din Iași, în ansamblul Palas

Starbucks inaugurează a doua cafenea din Iași, în ansamblul PalasMiercuri, 18 martie 2015, are loc deschiderea celei de-a doua cafenele Starbucks din Iași, în ansamblul urbanistic Palas. Lanțul de cafenele este prezent în nord-estul României din luna decembrie a anului trecut, când a avut loc deschiderea primului Starbucks, situat în Palas Mall.
„Planurile de expansiune în acest an sunt mărețe și ambițioase, și credem în potențialul zonal și de dezvoltare al regiunii Moldovei. Ne ținem de promisiune și le oferim ieșenilor și cea de-a doua cafenea, în care îi invităm să descopere un nou capitol al experienței Starbucks”, a declarat Bogdan Guzgă, district manager Starbucks România.

Cafeneaua, denumită Iași Garden, este situată pe Palas Shopping Street, în arealul Parcului Palas. Cea de-a doua cafenea este mai mult o locație-destinație, pe când prima cafenea din interiorul mall-ului se axează pe conceptul de take-away. Ieșenii vor regăsi aceleași produse premium cu care s-au obișnuit deja, printre acestea aflându-se cele mai populare și iubite sortimente de băuturi Starbucks – Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino, dar și ceaiuri și ciocolată caldă, alături de o gamă variată de prăjituri și produse de patiserie.

Start la check-in-uri si la poze :)) #iasi #palasmall #palasiasi #starbucks #coffee

A photo posted by Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) on Dec 29, 2014 at 2:10am PST

„Această cafenea va fi complet diferită, fiindcă se bazează pe un concept opus, acela de destinație. A fost gândită în așa fel încât să ofere clienților acel binemeritat și mult așteptat moment de respiro într-un spațiu în care aceștia să se deconecteze de la agitația de zi cu zi. Până duminică, 22 martie, îi așteptăm pe ieșeni și cu o ofertă de 1+1 la băuturile preparate” a mai declarat Bogdan Guzgă, district manager Starbucks România.

Cafeneaua din Iași va fi cea de-a doua deschisă în regiunea Moldovei și cea de-a cincisprezecea locație Starbucks din România. În prezent, există alte zece locații în București, una în Constanța, una în Cluj-Napoca, una în Iași și una în Timișoara.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top