Stiri

Masajul tantric, regasirea echilibrului total

Masajul tantric, regasirea echilibrului totalO stare unica de relaxare, comunicare si cunoastere fara bariere in cuplu, apropiere fizica si sufleteasca intre parteneri, acestea sunt numai cateva dintre beneficiile masajului tantric practicat cu pricepere.
Masajul tantric este o tehnica orientala veche de peste 4000 de ani, considerata astazi o modalitate unica de relaxare, de cunoastere si explorare a intimitatii, de comunicare totala cu partenerul. Desi Tantra este asociata, in principal, cu practicile sexuale, arta masajului cu acelasi nume merge mai departe de sexualitate. Ea are ca scop regasirea acelui echilibru total atins doar prin incredere fara limite in partener. De aceea, masajul tantric este considerat o adevarata arta, un tip de masaj special si deosebit care nu poate fi practicat si inteles de oricine.

whitetantramassagesMasajul tantric este facut de profesionisti, spre exemplu cei de la oriental-massage.ro, dar totodata, dupa stapanirea tehnicilor specifice, este o terapie de cuplu exceptionala, un mod de interactiune speciala intre parteneri. Oricare ar fi alegerea facuta, beneficiile acestei practici stravechi sunt multiple.
Oferite de profesionisti in domeniu, practicile de masaj tantra ajuta la experimentarea unei stari de relaxare deosebite, in care intregul corp se destinde. Bineinteles, este nevoie de o incredere puternica in partener, in maseorul profesionist care practica tehnicile de masaj tantric.
Utilizat in cuplu, masajul tantric este poate cea mai sigura cale spre cunoasterea si comunicarea ideala dintre parteneri. Prin aceasta practica se realizeaza legaturi incredibile, bazate pe incredere, pe libertate in intimitate, pe dezinhibarea emotionala si controlul pornirilor pasionale. In locul orgasmului care este scopul final al apropierii fizice, acest tip de cunoastere intima prin masaj ofera o apropiere sufleteasca ce are ca rezultat redescoperirea partenerilor.

Pentru o reusita a practicilor tantrice, partenerii trebuie sa fie initiati in arta masajului, sa respecte tehnicile de respiratie, sa elimine grijile cotidiene si sa se elibereze de energiile negative.

Cateva etape de pregatire sunt esentiale in cadrul unei sedinte de masaj tantric. Locul in care se desfasoara masajul ar trebui sa fie un cadrul intim, primitor, care sa ofere siguranta si liniste partenerilor. Aceasta atmosfera poate fi completata de muzica de relaxare sau ambientala speciala, care va contribui la crearea unui moment deosebit.

Masajul propriu-zis cuprinde tot corpul, insa insista cu precadere asupra zonelor intime. De aceea, aceasta forma de masaj contribuie la explorarea sexualitatii partenerilor, la descoperirea lor si la cunoasterea profunda in intimitate. Prin atingerea cu presiune a zonelor sensibile respectand tehnicile desavarsite ale practicilor tantrice se poate ajunge la orgasm. Insa nu acesta este scopul. Partenerii trebuie sa urmareasca crearea unei legaturi spirituale, descoperirea si divinizarea partenerului prin oferirea celui mai inalt grad de relaxare.

In timpul sedintelor de masaj tantric este importanta conectarea cu partenerul prin contact vizual, prin sincronizarea respiratiilor si controlul acestora, prin atentia oferita, prin constientizarea momentului cu libertatea si legeritatea cuvenita acestuia. Un plus al tehnicilor de masaj tantric este contributia acestuia la o viata sexuala implinita, la o comunicare perfecta in intimitate, la un echilibru dupa care cei mai multi parteneri tanjesc.

Masajul tantric practicat cu maiestrie este, poate, cea mai placuta cale de a consolida relatia unui cuplu din toate punctele de vedere: spiritual, fizic si sexual.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Diana

    May 18, 2015 at 11:59 am

    Un tip de masaj care merita incercat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top