revelion iasi 2020
After Party Review

Am fost acolo si mi-a placut: Neon pingo pong by Ciuc Radler

Am fost acolo si mi-a placut: Neon pingo pong by Ciuc RadlerIasul face parte din Romania Moderna, poate nu atat de modern precum ne-am dori dar tinerii dornici de distractii si de sport fac ca acest oras sa fie ca un adevarat neon pe timp de noapte. Fie ca se plimba prin parcurile din centru, pe Copou, centrul urbanistic Palas sau prin zonele pietonale, oamenii fac ca pulsul Iasului sa fie la un nivel destul de modern.

Adolescentii au modul lor de distractie, la fel si studentii sau oamenii maturi care au joburi sau familie acasa, tot gasesc timpul necesar pentru distractie. Desi la Iasi, weekendurile nu mai incep miercuri ci vineri, zonele centrale inca sunt la mare cautare.

Weekendul trecut, la Iasi au venit cei de la Ciuc radler care promoveaza o Romanie Moderna si au facut o seara sub neon de ping-pong chiar in spatele Palatului Culturii, in zona centrala a Palasului.
Orasul Iasi alaturi de Ciuc Radler au pus oamenii pe miscare cu muzica, sport si mult Radler. Rezultatul a fost unul super distractiv, numit pe scurt Neon Ping-Pong.

Am fost acolo si mi-a placut: Neon pingo pong by Ciuc Radler

Odata cu seara ce s-a lasat, in parcul plin de verdeata de la Palas, tinerii s-au adunat cu mic cu mare si au impartasit cu totii aceeasi distractie plina de caldura si voie buna alaturi de echipa Ciuc.

Am fost acolo si mi-a placut: Neon pingo pong by Ciuc Radler

Desi sporotul rege in Romania este fotbalul, dragii nostri concetateni impart si alte pasiuni pe langa fotbal, fie el tenis de camp, baschet, handbal sau tenis de masa. Surpriza serii a fost o profesionista la ping-pong, viitoare antrenoare care la 55 de ani este plina de viata si energie care a devenit campioana europeana la veterani (plus 50 de ani) la dublu si medaliata cu bronz la mondialele de veterani de anul acesta.

Am fost acolo si mi-a placut: Neon pingo pong by Ciuc Radler

Dincolo de toate, visul Mariei Gaftea este de a promova activ spiritul acestui joc in randul tinerilor ieseni pasionati de tenis de masa. Nu stiu cati dintre voi stiti, dar la Iasi se gaseste cea mai mare comunitate de tenis de masa din Romania, ajungand la aproximativ 400 de membri, iar campionatul judeten are peste 18 echipe.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top