Caritate

Horia Brenciu și HB Orchestra, invitați speciali la Balul de La Castel


Pe 15 iunie 2016, Balul de La Castel își deschide din nou porțile pentru o seară a artei, frumosului și generozității organizată în beneficiul copiilor din programele Fundației Serviciilor Sociale Bethany. Cei aproximativ 450 de invitați care și-au anunțat participarea se vor bucura în seara evenimentului de recitalul inedit susținut de Horia Brenciu alături de HB Orchestra.

Licitația caritabilă va fi și în acest an momentul cheie al serii. Iubitorii sporturilor vor avea șansa rară de a licita litograful oferit în sprijinul cauzei de Nadia Comăneci, cu semnătura marei gimnaste, mingea de rugby oferită și semnată de jucătorii Echipei Naționale de Rugby și tricoul cu autografele membrilor Echipei Naționale de Fotbal a României. Vicecampionul la scrimă la Jocurile Olimpice de la Londra, Alexandru Sirițescu, oferă special pentru invitații Balului de La Castel sabia cu care a concurat la competiție în anul 2012 și care i-a adus medalia de argint. Obiectele de artă vor fi nelipsite în cadrul serii caritabile, invitații având posibilitatea să admire și să liciteze lucrările semnate și oferite în sprijinul cauzei de Valentina Druțu, Eugen Mircea, Leontin Păun, Victoria Ceban și platforma artistică PAVOT, dar și vinuri de colecție, accesorii, obiecte vestimentare sau de mobilier.

Organizatorii promit o seară a bunei dispoziții în compania amfitrionilor Irina Păcurariu și Pavel Bartoș. Balul de La Castel este un cadru ideal pentru ca ieșenii să fie aproape de copiii pe care Fundația Bethany îi sprijină prin programele sale: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități, programul de burse dedicat elevilor din mediul rural și programul de sprijin psiho-social pentru tinerii cu tulburări de comportament, adicții și boli cronice.

Sub tematica METROPODISEEA, cea de-a V-a ediție a Balului de La Castel ia forma unei călătorii simbolice în 5 orașe fascinante ale lumii: Paris, Barcelona, Veneția, Las Vegas și Tokyo. Specificul acestora se va reflecta până în cele mai mici detalii la eveniment, invitații având posibilitatea de a-și alege destinația spre care doresc să “călătorească” în seara de 15 iunie.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top