rent a car iasi iasi
Stiri

Restaurant Crystal este alaturi de cele mai importante momente din viata ta

Restaurant Crystal este alaturi de cele mai importante momente din viata taAtunci cand alegi un loc potrivit pentru cele mai importante evenimente din viata ta trebuie sa tii cont de anumite criterii care difera de la om la om, dar dincolo de acestea trebuie sa stii ca amintirile cele mai frumoase ti el faci alaturi de oamenii dragi din viata ta. Dupa cum spune o vorba mare, omul sfinteste locul! Restaurant Crystal din Iasi este aproape de cele mai importante momente din viata omului oferind diverse avantaje celor care au nevoie de un loc special pentru nunti, cumatrii, sali de conferinta si asa mai departe.
Lucrurile estentiale care recomanda Restaurant Crystal sunt multe dar cateva dintre ele recomanda aceasta locatie a fi potrivita pentru dumneavoastra precum: preturi corecte, meniuri de la simple pana la cele mai complexe, servire profesionalista, consiliere pentru organizarea evenimentelor, locuri de cazare, parcare si multe altele.

Alege Restaurant Crystal si nu vei regreta! Acceseaza acum www.restaurant-crystal.ro !

– Iti oferim pachete speciale pe meniul pentru nunta ta de vis pentru o cumatrie plina de basm sau, de ce nu, chiar pentru un eveniment de neuitat.

– Fiecare intrebare legata de organizarea evenimentului dumneavoastra isi are raspunsul in experienta specialistilor de la Hotel Crystal Iasi.

– Cand vine vorba de un eveniment reusit, noi gasim solutia perfecta in functie de bugetul d-voastra si oferim sfaturi practice pentru un plan perfect.

– O parcare cu aproximativ 100 locuri de parcare, monitorizata + valet.

– Restaurant Crystal este ideal pentru nunți de basm, cumetrii ca în povești sau conferințe și întâlniri pentru afaceri de succes are de acum două săli de evenimente: Sala Crystal & Sala Rubin.

macheta-crystal

Pentru a te convinge de calitatea preparatelor noastre si de privelistea minunata te asteptam zilnic cu un meniu diversificat.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top