Evenimente

Sambata, 17 septembrie ne vedem la Palas la petrecere Ciuc Radler

Sambata, 17 septembrie ne vedem la Palas la petrecere Ciuc Radler
Romania Moderna este plina de energie, entuziasm, tinerete si frumusete si unde altundeva poti gasi aceasta atmosfera decat aici, la Iasi, orasul studentilor veniti din toate colturile lumii. Am petrecut alaturi de oameni de pretutindeni, asa cum pe nici unde n-ai putea petrece. De seara pana dimineata, iesenii stiu sa-ti arate viata active, distractia pana-n zori si activitatile pe afara.

Imi amintesc cu drag de anii de facultate si serile petrecute cu prietenii. Anii in care weekend-ul incepea de miercuri si se termina luni dimineata si desigur nelipsitele petreceri cu muzica tare in boxe. Bantuiam orasul in lung si-n lat. Ne intalneam in Copou pe inserat si dup-aia coboram spre centru, unde petreceam pana dimineata.

Partea buna e ca ce facem acum nu e departe de ce se intampla pe vremuri. Prietenii sunt cam tot aceeasi, ba chiar gasca este mai mare, activitatile sunt mai diverse. Nu mai tinem la zile petrecute pana in zori, insa au inceput sa ne placa si dupa amiezele tarzii cu bicla pe coline sau plimbarile din Gradina Botanica. Una dintre calitatile oamenilor de aici este ca-ti raman prieteni pe viata.

Sambata, 17 septembrie ne vedem la Palas la petrecere Ciuc Radler

Si ca tot vorbeam de petreceri cu ceva activitate fun, sambata aceasta voi merge la o petrecere inedita, colorata in primul rand. Cei de la Ciuc Radler, in caravana lor de a descoperi Romania, popsesc la Iasi cu o petrecere mai altfel. La Palas se va auzi muzica buna cu care sunteti obisnuiti weekend de weekend, tot ce trebuie sa faceti este sa veniti cu chef de distractie. Mese de ping-pong pimp-uite cu neoane, palete si mingi fosforescente si DJ-ul preferat al Iasiului vor face ca acest weekend sa fie plin de lumini si culori.

Doar imaginati-va ce poze vor urma!

Urmeaza si alte opririi cu petreceri tematice:
24 septembrie – în Brasov se va vedea Padurea Luminata;
01 octombrie – Constanta va avea un Spinning Park;
06 octombrie – Bucurestiul va simti #RomaniaModerna Deasupra Orașului.

Haideti sa descoperim Romania in stilul active Ciuc Radler.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top