rent a car iasi iasi
Stiri

Vacante in Grecia si Bulgaria

Vacante in Grecia si Bulgaria
Acusi vine caldura si incepe sezonul vacantelor si nu poate fi vacanta fara mare, plaja, nisip si distractie. Din pacate litoralul romanesc mai are pana sa devina atractiv la capitolul pret, conditii si multe altele si din acest motiv lumea a inceput sa migreze usor spre alte destinatii. Avand in vedere ritmul extrem de alert in care se lucreaza, oamenii asteapta visand la zilele de vacanta in care timpul este uitat acolo undeva si nu afecteaza cu nimic starea de bine.

Indiferent de destinatia aleasa este bine sa stiti din prima cu cine mergeti in vacanta, fie ca este vorba despre familie, gasca de prieteni sau doar cu iubita sau iubitul. O vacanta reusita inseamna odihna si aventura, momente ce merita sa fie povestite peste ani si ani si sa stvarneasca emotii.

Daca va intereseaza in aceasta vara sa alegeti vacante Grecia atunci aveti de unde alege slava Domnului, puteti incepe cateva cautari unde puteti vedea apa turcoaz a insulei Lefkada, dupa capitala Greciei, Atena, insula Creta care nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare. Aveti grija cand alegeti o vacanta in Grecia pentru ca aceasta tare se bucura de mai multe mari si aceasta poate fi diferita, Marea Ionica din zonele Lefkada si Corfu este turcoaz si foarte limpede, cu siguranta preferata multora dintre voi, Marea Egee este situata in cealalta parte a Greciei si are zone diferite, aici e o zona desinata mai mult campingului, zone pentru copii, resorturi, zonele sunt mai retrase si diferite fata de statiunile galagioase si aglomerate. Marea Mediterana este in partea de sud a insulei Creta si este parca un pic mai diferita decat restul Greciei, apa cat vezi cu ochii.

vacante-grecia

O alternativa ar fi sa alegeti vacante Bulgaria, unde e mai ieftin si mai aproape, turismul in Bulgaria este rezultatul multor ani de munca si investitii, hotelurile de 3 stele sunt impecabile, gasiti chiar si camere cu vedere la mare si multe alte beneficii care nu se gasesc asa usor la hoteluriule de 3 stele. Bulgaria are deschidere la Marea Neagra, ceva mai curata decat la noi, multe resorturi si spatii perfect amenajate pentru familii, mancarea este buna, servirea e ok si preturile decente.

vacante-bulgaria

Anul acesta trebuie sa va planificati vacanta din timp pentru ca preturile se modifica de pe o zi pe alta si asta indiferent de destinatia pe care intentionati sa o alegeti.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top