Stiri

Huse si accesorii personalizate pentru iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 EDGE

Huse si accesorii personalizate pentru iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 EDGE
Tot timpul cand ne cumparam un nou telefon sau cand il primim ca telefon de la job rupem internetul pentru a cauta huse si diverse accesorii care sa ne faca viata mai usoara. Uneori cumparam huse pentru ca suntem neindemanatici si nu vrem sa le stricam, iar alteori pentru ca ne plictisim repede si cu ajutorul unei huse sau mai multe, readucem la viata telefonul fara de care nu putem rezista mai multe de 1 – 2 ore.

Desi Romania este vazuta ca o tara saraca, totusi la capitolul investitii in telefoanele premium sta extrem de bine, din acest motiv o sa va prezentam in randurile ce urmeaza cateva variante de huse iPhone7 dar si huse Samsung Galaxy S7 Edge. Produsele de la Apple nu mai au nevoie de nici o prezentare, le stie toata lumea sunt la mare cautare mai ales printre tineri si nu doar pentru ca sistemul de operare de pe Apple este extrem de simplu si de intuitiv incat si persoanel certate cu tehnologia vor reusi sa le foloseasca fara mari probleme.

carcasa-piele-samsung-galaxy-s7-edge

Celor pasionati de foto si video, mai ales ca acum e la mare moda video-bloggingul si in Romania, va recomand si tot felul de accesorii precum trepied, sisteme de prindere prin magnet sau ventuze si asa mai departe, acestea va fac viata mai usoara mai ales atunci cand vreti sa realizati continut foto si video dar si in vacante, cine nu vrea in vacanta o poza reusita care sa adune foarte multe like-uri.

6558_4876_suport-auto-procell-3

Husele in general sunt atat de personalizate incat sunt sigur ca puteti gasi ce va doriti in functie de tipul de om, de job, pasini si asa mai departe. Segmentul business de huse e un pic mai complex pentru ca acolo vor interveni husele de calitate mai ridicata, unde se prefera o singura sau maxim doua culori, ceva simplu, de efect si cu eleganta subtila si asta indiferent de tipul de telefon folosit, fie ca este iPhone, Samsung, HTC sau altceva.

16522783_1252609341486119_615834093_n

Studiile spun ca oamenii au o relatie destul de bine inchegata intre ei si telefoanele mobile si asta pentru ca in zilele noastre nevoia de comunicare fie ea prin mediu virtual sau telefonic trebuie sa evolueze si asta pentruc a ne face sa fim mai aproape de oameni, fie ca vorbim despre cei dragi sau partenerii de afaceri mai ales ca acum succesul in vanzari tine foarte mult de apropierea dintre partenerii clienti, deja segmentul Business to Business (B2B) s-a transformat in Human to Human (H2H) si asta o puteti vedea in tot ceea ce inseamna vaznari atat cand vine vorba de firme cat si de oameni persoana fizica. Si tocmai din acest motiv telefoanele noastre reprezinta mai mult decat o simpla ustensila de comunicare si tot din acest motiv este extrem de important sa investim in accesorii dragute pentru ele.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top