revelion iasi 2020
Evenimente

Curs Intensiv de Programare, 18 Iulie – 10 August

Kids who code este un program intensiv de programare in care copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani ce au mai avut experienta anterioara fie intr-un limbaj de programare abordat de noi la acest curs ( C/C++, Python si Java), fie intr-un alt limbaj, si au ocazia sa aprofundeze, sa-si dezvolte cunostintele intr-un mod creativ si nonconventional.

Cursurile se vor desfasura de doua ori pe saptamana, a cate 2 ore fiecare, nivelul de cunostinte anterior fiind un factor important in stabilirea metodei de studiu si a structurii cursului.

Fiecare cursant va putea opta pentru un curs dedicat unui domeniu dorit intrucat pentru fiecare domeniu in parte se vor face grupe separate. In cazul in care un cursant doreste sa urmeze cursurile pentru mai multe arii va putea face acest deoarece cursurile tuturor ariilor nu vor avea loc simultan, insa va trebui sa suporte costul taxei de participare in functie de numarul de arii la care este cursant.

Unde va avea loc cursul? Fab Lab Iasi
Cand va avea loc cursul? 18 Iunie – 10 August;
*cursurile se vor desfasura de doua ori pe saptamana si dureaza cate doua ore fiecare
Cat? 300 lei/ I Modul (8 intalniri a cate 2 ore)
SPECIAL!! 500 lei/ II Module (16 intalniri a cate 2 ore)
Cand ma pot inscrie? 19 Mai – 17 Iunie

Cum ma inscriu? Prin completarea formularului: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8kbYyaZopJaBa5btYA-uds8hoJ6iVzfQauUGsEbfRv27a7g/viewform

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Luni 9 Iulie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top