Evenimente

Deschidere oficială Cheffa – concept by Chef Ciprian Feghiuș

Pe 19 iulie, vă invităm la evenimentul de deschidere a camionetei Cheffa, proiectul de suflet al Chefului Ciprian Feghius. De la ora 12, vă așteptăm în Gradina Palas Mall să degustați preparatele noastre pregătite cu multă dedicare.

V-am pregătit un meniu ingenios, cu ingrediente de calitate și rețete proprii de burgeri, tacos, steak și fructe de mare. În centrul atenției va fi #BurgerulInflaționist, primul burger-manifest care primește 5% mai multă carne și 5% mai multă brânză, însă la care am păstrat același preț.

Pe lângă meniul special pe care îl veți descoperi, vă invităm și să-l cunoașteți pe Chef Ciprian Feghiuș, al cărui traseu este unul deosebit, cum de puține ori întâlnim. Luptător din fire, a avut curajul să treacă din ringul de K1 în arena gastronomiei. A urmat un curs culinar în Milano și a prins drag de domeniul bucătăriei. Cucerit complet de o nouă pasiune, s-a întors în România și a acceptat o nouă provocare – participarea la concursul Hell’s Kitcken, unde s-a făcut îndrăgit de o țară întreagă. Acum își dorește să ofere ieșenilor o experiență culinară deosebită. Astfel, a prins viață Cheffa, camioneta care oferă mâncare cu suflet.

Joi, de la ora 12, vă așteptăm cu drag și cu multe surprize de bun venit!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top