casti de copiat
Evenimente

Jazz for Souls – concert Luiza Zan & Iulian Pavelescu si Andra & Bogdan Botez

Sub sloganul „Jazz up your night!”, evenimentul „Jazz for Souls” își propune să transforme seara de 25 Mai într-un tribut adus sonorităților luxuriante și cosmopolite ale muzicii jazz.

Concertul care va avea loc în Sala Mare a Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” , îi va avea ca invitați pe 4 artițti desăvârșiți ai acestui gen muzical: Luiza Zan & Iulian Pavelescu și Andra&Bogdan Botez.

Jazz for Souls – aduce în premieră la Iași proiectul muzical “Affrodizy” semnat de Luiza Zan si Iulian Pavalescu. În deschidere, Andra Botez, una din cele mai bune voci autohtone, promite să sensibilizeze inimi și să amețească mințile auditoriului.

“Affrodizy” – un show muzical pe care nu trebuie să îl ratezi!

Născut din dorința de a colora puțin peisajul din jazz-ul autohton cu nuanțe calde și vesele, ”Affrodizy” este un proiect născocit de cunoscuta cântăreață/compozitoare Luiza Zan, împreună cu chitaristul Iulian Pavelescu.

Prieteni și colegi încă din timpul facultății, cei doi muzicieni au cântat împreună pe scena festivalului Gărâna în 2003 și și-au propus să reînvie acum pe scenă atmosfera plină de entuziasm, optimism și emoție creatoare, specifică vârstei absolvenței. În ton cu planul ticluit, repertoriul propus este unul dinamic, de sorginte afro/jazz/funk/soul, presărat cu momente în care publicul însuși va prelua bagheta de dirijor și va dicta mersul lucrurilor.

Un concert-experiment, în care doi muzicieni, doi prieteni, își propun să testeze optimismul publicului, încrederea acestuia într-o lume lipsită de griji, cel puțin pentru câteva zeci de minute și, mai ales, predispoziția către buna dispoziție a acestuia.

Așadar, ieșenii sunt așteptați să petreacă o seară de vineri memorabilă, creată special pentru a aduce în sufletele lor căldura muzicii jazz!

Un eveniment caritabil

Evenimentul își propune să susțină Fondul de burse al Fundației Serviciilor Sociale Bethany dedicat copiilor din mediul rural.

Biletele pot fi achizitionate astfel:

  • Din locatiile partenere: Fika, Jassyro, Cărturești, Retro Cafe
  • Direct de la agenția de bilete a teatrului Luceafărul
  • De la standul dedicat eventului din Centrul Comercial Felicia
  • Sau făcând rezervare la numerele de telefon: 0756 792 171 sau 0723 467 104

Mai multe detalii puteți afla direct de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/JazzForSouls/

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top