Evenimente

Ninge cu oferte de Black Friday, în Centrul Comercial Felicia

Weekendul acesta, magazinele din Centrul Comercial Felicia, se întrec în oferte de Black Friday. Descoperă promoțiile din magazine și profită de cele mai mari reduceri din an. Găsești articolele tale preferate, la prețuri reduse cu 30%, 50% și chiar la 70%.

Cumpărăturile de Black Friday, din Centrul Comercial Felicia îți pot aduce una dintre cele 30 de boxe wireless, oferite prin tragere la sorți. Vino cu bonurile  de cumpărături de minimum 50 Ron, de la magazinele participante în campanie, la Centrul Cromatic, situat în zona magazinului Deichmann și înscrie-te la tombolă.

Care sunt magazinele care participă în campania Black Friday?

Dacă ești pe galeria Centrului Comercial Felicia, caută stickerele cu Black Friday. Intră în magazinul care are stickerul în față, faci cumpărături de minim 50 Ron și vii cu bonurile la Centrul Cromatic. Aici te înscrii la tombolă, iar luni stai geană pe telefon și află dacă ești unul dintre norocoșii câștigători.

Magazinele particiante la campanie: Media Galaxy, Carrefour, CCC, Takko, Secuiana, Iuvas, Steilmann, Coriolan, Yves Rocher, Dovani, Orsay, Deichmann, Top Shop, Salamandra Kids, La Bacca, Klarmann.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top