Evenimente

Breaking Barriers – Leadership Conference & Networking, 2 iunie

2 iunie 2019
Hotel International
19:00

Există câteva motive pentru care oamenii nu sunt fericiți în carieră:

– Nu și-au găsit vocația și fac ceva ce nu îi inspiră.
– Nu există un mindset potrivit la locul de muncă, deși poate activitatea în sine le place.
– Nu se simt motivați de către angajator, deși acesta își dorește ca afacerea lui să prospere.

Cui se adresează conferința “Breaking Barriers”?

Ești angajat al unei corporații și simți că dai tot și nu primești suficient?

Ești manager, team leader și te preocupă buna funcționare a sistemului pe care îl conduci?

Ești un antreprenor care și-a gasit deja vocația și cauți să oferi echipei tot ce are nevoie pentru a prospera?

Ești student și nu știi în ce direcție să te îndrepti și ce valori ale firmei să reperezi atunci când te angajezi într-o corporatie?

Daca da, save the date pentru 2 iunie, pentru că s-ar putea să primești răspunsuri și clarificări la problemele cu care te confrunți! Prin conferința “Breaking Barriers” ne propunem o abordare multilaterală a ariei din viața noastră ocupate de carieră, în care se vor întâlni oameni care doresc să își urmeze vocația, persoane preocupate de soluții pentru schimbarea mindsetului în corporația din care fac parte și antreprenori care, după ce și-au găsit misiunea și au reușit să o profitabilizeze, caută cele mai bune metode de a-și motiva angajații, pentru că știu că asta este ceea ce le asigură prosperitatea unui business peren.

What’s in for you ?

Vei afla secretele celor care au trecut pe acolo și au devenit experți în nișa lor, care se preocupă de schimbare de mindset și de aducere de plus valoare în ceea ce fac.

Vom trece subiectul carierei prin diferite poziții perceptuale și vom vedea care sunt punctele comune ale oamenilor pasionați și cum anume se pot alinia valori, asteptări și obiective, astfel încât fiecare pion al firmei să își găsească deplină satisfacție. Dacă îți doresti o viziune extinsă și o deschidere spre idei noi în cariera ta, vino să treci de barierele cu care te confrunți.

Vom face conexiuni logice și vom contempla ce merge atunci când toate elementele unei firme sunt congruente și ne vom uita și la ce nu merge și la cum să faci să meargă, indiferent în ce cadran alegi să te afli: cel al liberului profesionist sau al angajatului – sau reprezentant al unei firme. Ce valori aperi și cum le aliniezi ?

Cum particip?

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe baza de bilet. Biletele pot fi achiziționate doar online prin partenerul nostru OVE.ro, incepând cu data de 25 aprilie.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top