Evenimente

Valentine’s Day: Doua inimi cu Irina Rimes @ Hotel Restaurant La Castel, 14 Februarie

La granița firavă dintre poezie și muzică, Irina Rimes a cucerit inimile românilor cu vocea sa și frumusețea emoțiilor transpuse în versuri. În piesele sale s-au regăsit inimi care ard cu pasiune și s-au vindecat de dor suflete delicate.
Artista a ajuns în topuri cu melodiile sale, având, până în prezent, două albume lansate. Din 2018 și-a luat locul printre jurații de la Vocea României, unde continuă să descopere și să crească tinere talente!

Pentru a-ntâia oara, Irina Rimes vine La Castel, să ne cânte și să ne încânte de Valentine’s Day! Două inimi promite a fi, pe 14 februarie, un cosmos de emoții, cum doar Irina știe să creeze!

Te așteptăm la evenimentul Două Inimi, ce va avea loc La Castel joi, 14 Februarie, începând cu ora 20:30! Pentru că dragostea nu se explică, ci se simte, Irina Rimes vă va cânta iubirea de Valentine’s Day!

Pentru a vă răsfăța cum se cuvinte, v-am pregătit un meniu presărat cu delicii culinare dintre cele mai alese.
Meniul vă va deschide apetitul cu salata cu creveți și continuă cu muschiulețul de porc cu sos de ardei copți și clătită cu ciuperci. Desertul promite să vă încânte palatul cu o prăjitură tiramisu, care amintește de gustul dragostei, dulce-amărui.

Și pentru că este despre dragoste, vă oferim 2 pahare din licoarea zeilor, binecunoscută pentru proprietățile sale afrodisiace: vinul casei, alb și roze.
Nu în ultimul rând, vă oferim o cafea și o sticlă de apă, minerală sau plată, pentru a serba iubirea într-un mod fresh.

Chiar daca nu ai o jumatate dar iubesti nespus de mult viata. Intra si cauta perechea pe Cupidon.ro si poate ai noroc anul acesta de ziua indragostitilor. Cupidon uneste inimi. Femei si Barbati cauta Dragostea pe Cupidon.ro Intalniri si Relatii matrimoniale serioase pentru casatorie in Romania si in Strainatate.

Preț meniu: 179 RON/persoană
Detalii și rezervări:
Recepția Hotelului Restaurant La Castel Iași
Telefon: 0232.225.225 sau 0749.225.220
E-mail: rezervari@lacastel.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top