Stiri

Compania aeriană HiSky și Aeroportul Internațional Iași anunță lansarea rutei Iași-Istanbul

Compania aeriană HiSky și Aeroportul Internațional Iași anunță lansarea rutei Iași-Istanbul (și retur). Începând cu data de 19 martie 2022, zborurile spre Turcia vor fi operate cu două frecvențe pe săptămână: marți și sâmbătă.

Biletele pentru noua destinație sunt puse în vânzare în sistemul de rezervări online www.hisky.aero, iar tarifele pornesc de la 59.99€ /segment de zbor.

Pentru noi, lansarea Iași-Istanbul este o veste extraordinară, practic prin această rută suntem cu adevarat conectaţi cu întreaga lume. Oricine va dori să călătorească de pe Aeroportul Iași spre hub-ul din Istanbul va avea posibilitatea să ajungă în America de Nord, Asia ori Australia. În plus, Istanbul este cel mai mare oraș din lume, ce se întinde pe două continente, acest lucru asigurându-i o poziționare strategică importantă atât din punct de vedere comercial, cât și din punct de vedere turistic, iar asta ne ajută și pe noi, ca regiune, foarte mult. Faptul că noua rută nu se va mai opera pe niciun alt aeroport din regiune demonstrează, încă o dată, că Aeroportul Iași este un partener de încredere. Vreau să mulțumesc companiei Hisky pentru această oportunitate unică. Avem încredere că Istanbul va fi o destinație viabilă și de viitor, care va contribui la dezvoltarea aeroportului nostru”, a declarat Romeo Vatră, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top