Stiri

Află care sunt cele 9 perechi de concurenți care pornesc anul acesta pe Drumul Soarelui, în America Express

În curând, nouă perechi de celebrități se pregătesc să pornească într-o aventură captivantă pe Drumul Soarelui, o experiență extraordinară oferită de America Express. Printre participanți se numără Alexia Eram și fratele ei, Aris, doi comediani talentați – George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, precum și Iulia Albu și partenerul ei, Mike.

Alături de ei vor fi și Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene – prezentatoarea Observatorului de dimineață de la Antena 1, și jurnalista de război Sonia Simionov, ambele cunoscute și pentru apartenența lor la echipa Observator.

De asemenea, echipa va include celebrele personalități digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș. Acești participanți curajoși au acceptat provocarea celui de-al șaselea sezon al America Express, cel mai dificil reality show din România, difuzat cu mândrie de Antena 1.

Deși continentele rămân aceleași și în acest an, Drumul Soarelui îi va purta pe concurenți prin destinații impresionante precum Columbia, Ecuador și Argentina, fiecare loc având propria sa poveste fascinantă și bogată în istorie.

Misiunile pe care le vor întâmpina vor fi pe măsura așteptărilor, iar competiția pentru a câștiga Amuleta Supremă în valoare de 30.000 de euro și pentru a deveni campioni ai celui mai dificil reality show din România se anunță a fi una intensă și plină de adrenalină, atrăgând privirile publicului din întreaga țară.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top