Stiri

H3 – Healthcare In Hospitals Hackathon va avea loc la Iași și online, între 5 și 7 mai

Vă întrebați de ce am ales să organizăm competiția H3 – Healthcare In Hospitals Hackathon la Iași? Iată câteva motive.

În primul rând, Iașiul este cunoscut pentru comunitatea sa de tehnologie și inovație, ceea ce face ca evenimentul să fie mai atractiv pentru participanți. De asemenea, hackathon-ul este o oportunitate de a conecta membrii comunității locale de tehnologie și de a crea oportunități de colaborare în viitor, iar în al doilea rând, are multe universități și instituții de învățământ superior care oferă programe de studiu în domeniul IT.

Industria de IT este înfloritoare, cu multe companii care activează în domenii precum software development, servicii IT, dezvoltare de aplicații mobile și multe altele.

H3 – Healthcare In Hospitals Hackathon este un eveniment care încurajează creativitatea și inovația, și oferă oportunitatea de a construi ceva nou și de a colabora cu oameni din diferite medii și cu diferite expertize. Iașiul poate fi o locație inspirațională pentru astfel de evenimente, cu istoria și cultura sa bogată.

Și nu în ultimul rând, Iașiul este acasă și pentru organizatorii competiției, Oameni și Companii, și Apollo AI Technologies – partenerul strategic.

Dacă ești student sau absolvent la/de facultate tehnică, medicină/farmacie sau business/marketing și ai o idee sau dorești să contribui la dezvoltarea unei idei revoluționare, te așteptăm să te înscrii la H3 – Healthcare in Hospitals Hackathon 2023. Competiția se va desfășura în format hibrid, în IAȘI și online, în perioada 5-7 mai 2023.

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Apollo AI Technologies este o companie românească, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top