Evenimente

Vino la Palas și bucură-te de Wedding Days!

Vino la Palas și bucură-te de Wedding Days! Peste 1.000 de rochii de mirese, dar și produse și servicii ale expozanților de top te așteaptă cu ocazia primei ediții a acestui an.

Ai setat data marelui eveniment și deja ți-ai propus să începi pregătirile? La Wedding Days, expozanții vin cu oferte și servicii care vor transforma nunta într-un eveniment plin de efervescență și de bucurie. Vino la Palas, în acest weekend, explorează variantele diversificate ale târgului din Atrium și asigură-te că ziua nunții voastre va aduce cele mai frumoase amintiri!

În perioada 12-14 ianuarie 2024Wedding Days revine la Palas cu inspirația de care ai nevoie anul acesta, pentru ca nunta ta să devină o sărbătoare cu adevărat magică. Vei avea ocazia să descoperi trendurile anului 2024 în domeniu, dar și să primești sugestii și sfaturi de la expozanții care vor oferi soluții personalizate în funcție de cerințele tale.

Astfel, veți găsi o varietate de modele de rochii de mireasă, care vor evidenția stilul și personalitatea miresei şi vor face ca toate privirile să fie îndreptate către ea în drumul spre altar sau pe ringul de dans. Totodată, creatorii de bijuterii pun la dispoziție o selecție de accesorii care celebrează propria voastră versiune despre dragoste. Și mirii își pot alege costumul ideal pentru marea zi, iar pentru a pune în scenă povestea voastră de dragoste, tot aici găsești variante de decor potrivite temei alese. De asemenea, nu lipsesc ofertele pentru invitațiilecții pentru Valsul Mirilor și multe alte servicii necesare unui astfel de eveniment.

Dacă ai nevoie de modalități creative care să spună povestea unică a dragostei voastre, dar și de consultanță pentru organizarea nunții, vino la Wedding Days!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top