Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Miercuri 30 Mai

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice si pe cele publicitare. Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. La finalul rubricii, vom publica si cate un cont de instagram.com a cate unui iesean care contribuie in anumita masura la imaginea orasului dar si cate un blog post.

Top 5 Stiri din Iasi

Primul radar de tip pistol a ajuns în mâinile poliţiştilor ieşeni. A făcut deja „victime“
Acest radar intrase în dotarea poliţiei din Bacău şi Suceava, încă de anul trecut, iar poliţiştii ieşeni aşteaptă încă unul, care nu se ştie când va fi primit, deoarece unul costă 9.000 de euro. Radarul primit de poliţişti este modelul LTI 20-20 TruCam şi este dotat cu cameră video HD şi sistem laser de măsurare a vitezei.

De ce avem nevoie in IASI de cladiri verzi?
Iasul are nevoie de cladiri de birouri de minim 2.000 mp pe nivel si o suprafata inchiriabila de minim 10.000 mp fiecare, cu parcari generoase, bine conectate la transportul in comun, la piste de biciclete, ideal proiectate din etapa de concept la standarde internationale sau nationale de cladiri verzi.

Primăria Iaşi a scos din centrul oraşului instalaţia de artă stradală de care a râs o ţară întreagă. Ce se va întâmpla cu opera de artă modernă
Construcţia germanului Clemens Behr pentru care Primăria Iaşi trebuia să achite 15.500 de euro a fost ridicată din centrul oraşului marţi, 29 mai, de către angajaţii de la Servicii Publice.

Centre comerciale: Iașul domină top 5 al celor mai mari tranzacții în 2017
Trei tranzacții din top 5 cele mai mari realizate în sectorul comercial, în acest an, au legătură cu Iașul. Potrivit unei analize a Zf.ro, valoarea totală a tranzacțiilor a celor cinci tranzacții ajunge la peste 370 milioane euro.

Tranzacţii imobiliare de 1 mld. euro. Noile cartiere rezidenţiale pun presiune pe preţul terenurilor
Anul 2018 are potenţialul de a fi cel mai bun după criză în ceea ce priveşte tranzac­ţiile imo­bilia­re, care ar pu­tea trece de un mi­liard de euro, depăşind recor­dul sta­bilit anterior de 950 mil. euro din 2014.

Blog Post-ul zilei

Sunt bucătar după ureche în Caravana Lidl la Iași Forza ZU. Vii să gătim împreună?
Mai ții minte când m-am trezit eu anul trecut să gătesc în public, în plină stradă și eveniment? Ei, dacă te-a lăsat memoria, ia de citește toată aventura aici! Dacă vrei varianta mai scurtă, hai că sunt simpatică și ți-o zic și pe asta! Se făcea că era august, adică cea mai cumplită căldură, de curgea apa pe tine șuroaie fără să faci măcar ceva. Și ce face omul aventuros când vrea să se răcorească?

Bonus de Tehnologie

Review: periuța electrică de dinți Philips Sonicare DiamondClean Smart
Folosesc de mulți ani o periuța de dinți electrică, așa că mi-a fost ușor să recunosc că acest DiamondClean Smart de la Philips este la alt nivel. Partea “Smart” din nume se referă la o aplicație de telefon care, deși nu mă așteptam, este foarte utilă celor care vor să ducă la maxim igiena dentară.

Sport in Iasi

Bani pentru juniori şi atât la CSM Poli
CSM Politehnica Iaşi continuă să navigheze într-o perioadă plină de incertitudini din punct de vedere financiar. Fără probleme până în toamnă, pentru că va încasa în iulie prima rată a drepturilor TV pentru sezonul 2018-2019, echipa ieşeană nu are, la ora actuală, nicio soluţie pentru a acoperi bugetul în ultimele luni ale anului. Asta pentru că promisiunile de atragere a unor finanţatori, făcute încă din vara trecută, când s-a mers pe noua organizare la vârf, s-au dovedit a fi vorbe în vânt, iar Primăria Iaşi continuă să susţină că finanţarea activităţii echipei mari a CSM Poli nu este posibilă acum.

Evenimentul saptamanii in Iasi

Afterhills 2018
fara dar si poate acesta este evenimentul saptamanii la Iasi, in linkul din titlu gasiti absolut toate informatiile necesare: programul pe fiecare scena in parte, programul mijloacelor de transport in comun spre eveniment, harta cu fiecare scena in parte, de unde va luati biletele si cum le schimbati in bratari si asa mai departe. Ne vedem cu totii la Afterhills.

Instagramul zilei Iasi4u.ro – Site-ul nostru pe instagram, multe poze frumoase cu locuri si mancare din Iasi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top