Stiri

Afterhills: Cum alimentezi si verifici soldul disponibil de pe bratara BCR de la Afterhills

Pentru cei care merg la Afterhills pot sa-si primeasca bratarile festivalului din Palas Mall, zona Atrium cat si din Orange Shop, atat cel de pe Anastasie Panu cat si la cel din Tudor Vladimirescu, dar si la intrarea de la festival.

Bratara Afterhills functioneaza si ca un card de debit datorita parteneriatului cu BCR si exista doua modalitati prin care aceasta poate fi incarcata cu bani pentru ca la festival nu se plati cu bani cash ci prin intermediul bratarii. Ca sa va verificati tot timpul soldul disponibil de pe bratara trebuie sa va faceti cont pe https://afterhills.pay.intellifest.com/ si la finalul festivalului daca va mai raman bani puteti sa-i returnati automat in propriul cont bancar indiferent la ce banca aveti cardul.

Cum sa te imbraci la un festival de muzica in aer liber

Bratara RFID are dublu rol: este biletul de intrare la AFTERHILLS, dar, in acelasi timp, si portofelul tau digital pentru cumparaturile din festival. Puteti alimenta cardurile acestea chiar la festival la unul din Credit Points, adica la fata locului. Pentru cei care alimenteaza cu minim 200 Lei vor primi un bonus de 5 Lei.

Intrati pe https://afterhills.pay.intellifest.com/, va faceti cont, il puteti sincroniza chiar si cu pagina voastra de Facebook.

Vezi programul complet pentru fiecare zi si scena a festivalului Afterhills 2018

Dupa care va asociati bratara sau biletul in contul creat. Pe bratara aveti doua serii si va fi nevoie de ele pentru a le asocia.

Evită aglomerația și ia-ți brățara de festival de la insula AFTERHILLS din Atrium Palas, parter. Program 10:00 – 22:00. Mâine 31 mai: 10:00 – 16:00.
– Vii cu biletul, îl predai și primești brățara de acces în festival.
– Brățara se fixează direct la mână, de către personalul AFTERHILLS.
– Brățara nu este transmisibilă.
– Păstrează brățara intactă la mână până la sfârșitul festivalului, altfel nu mai poți intra!
– În caz de pierdere sau de deteriorare, brățara NU se înlocuiește. Fii pe pace, brățările sunt special gândite să reziste câteva săptămâni.

Mai exista si varianta prin care puteti descarca aplicatia Afterhills Loud din Apple Store si Google Play, organizatorii au facut o aplicatie prin care se poate comunica intre voi, puteti vedea programul complet dar puteti sa ajungeti si spre Credit Points din aplicatie. Aplicatia Afterhills Loud poate fi descarcata pentru utilizatorii de Apple de aici si de utilizatorii de Android de aici.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Planurile Mega Image pentru a doua jumatate din 2018: Dupa Sibiu, retailerul vrea să se extinda in Iasi | Iasi 4u

  2. Pingback: Afterhills Music & Arts Festival 2018 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top