Diverse

4 modele de bijuterii de argint pentru toamna

Toamna ne ofera o gama larga de culori, si noi trebui sa-i corespundem. O tinuta potrivita de toamna poate fi asortata doar cu bijuterii argint fine si stralucitoare.

Deseori ne intrebam: care sunt cele mai potrivite accesorii pentru acest anotimp? Care sunt inelele, bratarile si cerceii pe care trebuie sa le avem in cutia de bijuterii? Am selectat patru modele de bijuterii din argint pentru toamna ta perfecta:

  1. Bijuterii de argintpentru toamna: Inelul din argint placat cu aur roz

Inelele din argint placate cu aur roz sunt perfecte pentru a fi purtate toamna: elegante si fine, vei obtine look-ul perfect alegand un model cu zirconia albe sau pietre care sa se potriveasca culorilor anotimpului (precum pietre verzi sau negre). Se vor integra cu usurinta in orice tinuta!

  1. Bratara de care nu te vei putea desparti

Ai dorit intotdeauna sa ai un design special al bratarii, dar nu ai stiut niciodata unde sa gasesti o asemenea bratara? Cu colectia disponibila de la Ioana Preda nu va mai trebui sa cauti. Particularitatea colectiei este ca fiecare clienta poate alege bratara in functie de stilul si preferintele sale. Bratarile perfecte pentru toamna sunt cele din argint placat cu aur roz si multe dintre ele au pietre stralucitoare sau modele ce reprezinta diferite elemente ale naturii.

  1. Colierul choker cu pietre

Un alt must have al sezonului (si nu numai) este colierul cu pietre. La Ioana Preda veti gasi un model pentru orice dorinta.  Zirconiile prezente in aceste coliere deosebite sunt de cea mai buna calitate si intr-o multitudine de culori.

  1. Bijuterii de toamna: cerceii rotunzi

Toamna este anotimpul culorilor si frunzelor. Deci, ce moment poate fi mai bun pentru a purta o pereche de cercei rotunzi asortati? Se potrivesc extraordinar de bine cu frumusetea naturii, in special eleganta celor mai frumoase pietre incrustate. Descopera la Ioana Preda cerceii din argint placati cu aur roz incrustati cu pietre, dar si pe cei simpli dar foarte chic.

Acestea sunt cele patru tipuri de bijuterii pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta toamna. La Ioana Preda vei gasi o minunata colectie potrivita pentru tinutele in culorile ruginii ale acestui anotimp, dar si multe alte podoabe ideale pentru orice ocazie.

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top