casti de copiat
Diverse

60% din marfuri se livreaza si se depoziteaza in lazi

Intuiam ca mai mult de jumatate din marfuri se depoziteaza si se manipuleaza in lazi plastic si asteptam confirmarea specialistilor.
Oriunde ma uitam in magazine sau in camioane vedeam lazi din plastic. Legumele si fructele se asaza in aceste ambalaje care le securizeaza si le face sa arate frumos, iar oamenii sa le aleaga cu drag din ladite. Nectarinele, caisele, piersicile, merele si perele, dar si ceapa si cartofii se aduc cu laditele si sa vand din ele.
Privindu-le cu atentia, le-am recunoscut ca provin de la cel mai bun magazin de profil din Romania Schoellerallibert.ro. Plasticul e

ste tare si rezistent, nu se taie, nu se indoaie si nu se rupe, laditele arata elegant si isi mentin aspectul mult timp. Lazile din plastic nu pot fi murdare fiindca utilizatorii le pot curata cu apa si sapun de cate ori se impune acest lucru.
De la sectorul legume-fructe sa trecem la bauturi alcoolice si racoritoare si la lichidele alimentare: uleiul, otetul si laptele! Toate sticlele se transporta si asaza in depozite in navete stivuibile din plastic, prevazute cu manere de care pot fi prinse cu usurinta si cu spatii de etichetare.
Piesele auto micute s-ar pierde, fara lazi din plastic potrivite, de aceea unele sunt prevazute cu capac pentru securizarea transportului. Ei, dar containerele cu capac sunt ideale si pentru oua lichide si branzeturile care trebuie sa fie tinute in zer sa se pastreze mai bine.
Producatorii au gandit aceste ambalaje atat de bine, incat sa nu ocupe loc mult in depozite, cand sunt goale, ci sa se plieze.
Rezultatele specialistilor mi-au confirmat banuiala ca multe produse sunt manipulate cu ajutorul lazilor din plastic si se pastreaza in ele. Ultimele cercetari au demonstrat ca 60% din marfuri au nevoie de aceste ambalaje a caror lipsa ne-ar afecta profund. Ma gandesc cat de greu ar fi ca smochinele coapte, zemoase si pe cat sunt de bune, pe atat de fragile, sa fie puse unele peste altele pe jos sau in saci.
Ele nu pot fi asezate cu atentie decat in ladite. Chiar si acolo, vanzatorii grijulii le impacheteaza. Am vazut si pere impachetate sa nu se deterioreze si strice si caserole cu afine sau coacaze.
In containerele de dimensiuni foarte mari, prevazute cu capac se pot transporta si substante necesare in industria alimentara sau in laboratoarele medicale, fiindca fabricantul le realizeaza dupa proiectele beneficiarilor, deci daca i se cere ca acele ambalaje sa fie inchise ermetic, el va asigura acest lucru.
In cazul in care aveti de transportat produse originale, pretentioase, greu manipulabile, firma prezentata mai sus, care se ocupa cu proiectarea de ambalaje, realizarea lor, consilierea clientilor si vanzarea lor va ajuta sa gasiti solutia ideala.
Ei sunt capabili sa te consilieze si sa gaseasca solutia potrivita, oricat de perisabil ar fi produsul.
Aveti incredere si apelati la ei fiindca sunt cei mai buni din tara si din lume si primesc comenzi si din strainatate, de aceea engleza este a doua limba oficiala a magazinului online.
Avem nevoie de lazi din plastic la magazine, dar si acasa, de aceea sa plasam comenzile cu incredere!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top