Diverse

7 motive pentru care ar trebui sa incepi propria afacere

Daca esti antreprenor sau iti doresti sa fii antreprenor, probabil ai auzit un milion de motive pentru care nu ar trebui sa iti deschizi o afacere: este prea riscant, ai putea sa faci multe datorii, probabil te vei stresa excesiv, nu vei mai avea viata personala si lista poate continua. Insa, cu toate aceste motive, oamenii inca incearca sa faca ceva si sa isi croiasca un drum in lumea afacerilor. Si, crede-ma, sunt atatea motive pentru care ai putea sa incepi o afacere. Dar, inainte de a le enumera, trebuie sa stii ca nu trebuie sa te tina in loc birocratia stufoasa din Romania.

Multi abandoneaza ideea de a incepe un business din cauza numarului de acte, aprobarilor, statului la ghiseu, taxelor si tot asa. De multe ori, toata aceasta parte birocratica ii sperie si oamenii abandoneaza. Insa, nu mai este cazul acum, pentru ca exista ADISAF, biroul unde vei gasi echipa potrivita ce se poate ocupa de infiintare firme Bucuresti de la 0. Echipa este dedicata 100% obtinerii eficientei maxime in toate activitatile prestate. Serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate, tarifele percepute sunt cele mai avantajoase. ADISAF lucreaza atat cu antreprenori din tara, cat si din strainatate. Astfel, este oferita consultanta in afaceri cu scopul de a pune pe picioare un business, de a creste profitul si de a deveni din ce in ce mai prosperi. Atata timp cat ai o astfel de firma alaturi, succesul este garantat. De ce? Pentru ca angajamentul echipei este ferm, si colegii si partenerii de afaceri vor fi inspirati pentru a-si imbunatati permanent capacitatile si potentialul. Asadar, problema cu documentele si consultanta este ca si rezolvata. Acum, iata motivele pentru care trebuie sa iti deschizi propria afacere:


1. Iti vei face singur programul. Desi la inceput va fi cam greu, cu timpul lucrurile se vor simplifica. Initial, probabil vei munci mai mult pe bani mai putini. Dar, daca faci ce trebuie, daca asculti sfaturile echipei ADISAF, vei fi capabil la un moment dat sa iti faci programul asa cum doresti si libertatea pe care o vei obtine va fi fantastica.

2. Vei avea un sentiment de mandrie. Atunci cand construiesti ceva sau pui pe picioare o afacere, sentimentul pe care il experimentezi este fantastic. Ai avut o viziune, ai fost capabil sa o pui in practica si nimeni nu poate sa iti ia bucuria de a spune: “Eu am facut asta”.

3. Prosperitate financiara. Tuturor ne plac banii si nu ar trebui sa ne sfiim sa spunem asta. Poate unora le trebuie mai multi, altora doar strictul necesar, insa este un lucru cat se poate de adevarat ca fara ei nu putem trai. Cand esti salariat, e cam greu sa castigi bani peste suma pe care ti-o ofera job-ul. Insa, atunci cand ai propria afacere tu vei decide ce teluri ai si la ce profit vrei sa ajungi. Cu cat vei munci mai mult, cu atat veniturile tale personale vor creste. Iti vei putea lua masina visata, casa pe care ti-o doresti sau vei putea petrece vacantele in locuri la care inainte doar visai. Este greu si munca este multa, dar nu este imposibil.

4. Socializarea. Un antreprenor nu sta inchis in casa. Un antreprenor vorbeste cu lumea, face noi cunostinte, aduce clienti, gaseste noi oportunitati. Un antreprenor este mereu inconjurat de oameni. Ti se va mari considerabil cercul de cunostinte si, de ce nu, prieteni. Vei intalni oameni interesanti, de la care vei invata multe lucruri si posibili parteneri in viitoarele business-uri.

5. Experiente noi. In general, ne plac noile experiente. O afacere inseamna mai mult decat o noua experienta. Etse o provocare si ceva ce, cu siguranta, nu te va plictisi. Daca oamenii cu job-uri normale se confrunta adesea cu monotonia, in business nu putem vorbi despre acelasi lucru.

6. Vei deveni expert. Daca la inceput vei avea nevoie de multa consultanta si indrumare, cu timpul vei deveni un expert in domeniul de activitate si vei sti exact ce trebuie sa faci. Nu se stie niciodata cat de departe poti sa ajungi cu experienta dobandita.

7. Propriul brand. Poti face un business comun sau poti crea ceva nou. Oamenii vor incepe sa te caute si poti deveni un fel de “guru” pe o anumita nisa de business. Poti ajunge in acel punct incat serviciile sau produsele tale sa devina un brand si de aici calea spre succes este asigurata.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top