Evenimente

CONCURS: A-SKILLZ @ Underground The Pub, 18 octombrie

CONCURS: A-SKILLZ @ Underground The Pub, 18 octombrie

A-Skillz, este cu siguranţă marca cea mai funky a celebrului label Finger Lickin’ Records. Talentul său incredibil îmbină funk, hip-hop şi breaks cu stilul unic de scratching şi sampling, artistul reuşind să ajungă la pupitrele şi pe scenele celor mai importante cluburi şi festivaluri din întreaga lume. Stilul său a ajuns să figureze pe coloana sonoră a unor spoturi publicitare, jocuri video, dar i-a adus şi colaborări de succes cu staruri de renume, precum Sean Paul.

Sambata, 18 octombrie 2014 in Underground Pub incepand cu ora 22:00, biletul de acces costa 20 de Lei.

O confirmare a ascensiunii sale din ultimii ani A-SKillz a adus-o si obtinerea pozitiei a doua, pentru al doilea an consecutiv, la DJ in topul Breakspoll 2009 – International Breakbeat Awards, fiind devansat doar de Stanton Warriors dar inaintea unor nume precum Plump DJs sau Krafty Kuts.

CONCURS!

Share la acest link: http://www.iasi4u.ro/a-skillz-underground-the-pub-18-octombrie-2014/ cu evenimentul pe pagina voastra de Facebook si puteti castiga una din cele 5 invitatii la acest eveniment! Castigatorii vor fi anuntati sambata 18 octombrie pana in ora 14:00!

Dupa ce ati dat share la acest link, in zona de comentarii confirmati acest lucru! Aveti grija sa comentati cu adresa corecta de email pentru ca daca veti castiga, prin intermediul mailului veti fi anuntati!

Succes!

Facebook Comments Box

4 Comments

4 Comments

 1. Pingback: CONCURS: A-SKILLZ @ Underground The Pub, 18 octombrie - Ia și click :: Iasiclick.ro

 2. Ionuț Jamț

  October 17, 2014 at 5:29 pm

  done!

 3. nicolae-dan mutu

  October 18, 2014 at 11:33 am

 4. nistor stefan

  October 18, 2014 at 12:09 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top